Ето ги изродите, заради които Гешев днес е в Трилистник

Автор:
Понеделник, 06 Април 2020 13:01
Ето ги изродите, заради които Гешев днес е в Трилистник

32-годишният Павел А. и 16-годишният Ангел М. са извършителите на брутален грабеж на 100 лева от дядо в Трилистник, заради изродите главният прокурор Иван Гешев бе днес на място в пловдивското село.

На 5 април 2020 г., в с. Трилистник, между 00,10 ч и 00,30 часа, е бил извършен грабеж в дома на 86-годишен мъж.

Двама извършители влезли в дома на възрастния мъж, като разбили входната врата.

Те му нанесли удари в лицето, след което преровили жилището и открили и отнели портфейл, в който имало 100 лева и лични документи.

Двамата избягали, като взели парите и изхвърлили портмонето. Те са подготвили и кафе машина за отнемане.

След като бил подаден сигнал на тел. 112, незабавно са били предприети оперативно – издирвателни мероприятия от служители на отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР – Пловдив и на РУ на МВР-Труд, под ръководството на Окръжна и Районна прокуратура - Пловдив.

Грабежът е бил разкрит само за няколко часа, като са установени и задържани извършителите на престъплението – Павел А., на 32 г., и Ангел М., на 16 г.,от с. Трилистник.

Днес двамата ще бъдат привлечени към наказателна отговорност за извършения в съучастие грабеж и ще бъдат задържани от наблюдаващия прокурор за срок от 72 часа, в рамките на които предстои да бъде внесено искане до съда за вземане спрямо тях на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Непълнолетният А.М. е бил осъждан за извършено от него блудство през 2019 г., като настоящото му деяние е извършено в рамките на определения му от съда изпитателен срок на условното осъждане.

Предвидените от закона наказания за престъплението в което двамата ще бъдат обвинени, са съответно: лишаване от свобода за срок от 3 до 10 години – за пълнолетния извършител и лишаване от свобода за срок до 3 години – за непълнолетния.

Разследването по случая продължава, като до момента, са били извършени разпити на свидетели, оглед, претърсване и изземване. Иззети са веществени доказателства. Предстои назначаване на експертизи.

Призоваваме гражданите, ако са пострадали от престъпления, извършени от двамата обвиняеми, да се обадят и подадат сигнал в МВР или Прокуратурата.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм