Ексмедиен съветник на Нинова я закла на Прошка

Автор:
Неделя, 01 Март 2020 14:43
Ексмедиен съветник на Нинова я закла на Прошка Снимка: Фейсбук

Бояна Бозаджиева, бивш медиен съветник на Корнелия Нинова на Позитано 20, която беше уволнена без обяснения от червената гаулайтерка на 31 януари, я закла със статус във Фейсбук на днешния Християнски празник Прошка.

Ето какво написа Бояна, която - според хора от Позитано, е била уволнена заради това, че контактувала с Кирил Добрев, дясна ръка на Нинова, обаче вече конкурент за поста председател на БСП:

Прошката трябва да се дава бързо дори и без да е поискана. Не заради тези, които са ни огорчили, а заради нас самите. Днес избрах да простя и на себе си - за подкрепата ми към хора, които са патологични лъжци, към хора, които обичат да стъпват върху чужди глави, за да се почувстват по-високо. Това е техният начин, не мой, но с подкрепата си съм била част от това. Дано и аз получа прошка, дори и да не е толкова бързо...

Източник: ПИК

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • читател

  И в Пловдив си имаме Мадам Лъжа... https://i.ibb.co/VwSvj25/22.jpgИнтересно, кога за простотиите й ще се разговорят хора от близкото и минало... Разбира се, не като генерал 3 в 1 и подобни слуги наhttps://i.ibb.co/mGRVPpg/22.jpg дамата с луксозната кооперация с басейна.

 • читател

  1. През 2010г. Дани-Здравка е изхвърлена от ГЕРБ с личната намеса на ББ, като я обвинява в слугуване на местен олигарх.
  2. През 2011г. пловдивската Мадам Лъжа основава партията си, към тази година балансът на основната фирма на мъжа Т. Каназирев ТЕРИКС ЕООД с капитал 5 000лв. е: загуба над 100 000лв., задължения към банки над 300 000лв и общи задължения над 1 300 000лв и никакви недвижими имоти в капитала. ПРЕЗ 2011Г ИМА МЕСТНИ ИЗБОРИ!!!
  2.1. НА 7,10,2011Г. Т. КАНАЗИРЕВ ПРОДАВА ФИРМАТА СИ ЗА 5000ЛВ. НА ПРОПЪР ИНВЕСТ ЛИМИТИД 093198 - ДРУЖЕСТВО РЕГИСТРИРАНО В ОФШОРНАТА ЗОНА СЕЙШЕЛСКИ ОСТРОВИ.
  3. През 2012г показателите на ТЕРИКС ЕООД се запазват горе долу същите - но фирмата вече е на печалба 2000лв. - т.е. загубата от 100 000лв е стопена. ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА ПЛОВДИВСКАТА МАДАМ ЛЪЖА ДАНИ-ЗДРАВКА СЕ ВКЛЮЧВА В ПРОЕКТА НА Брюкселската дантела М. КУНЕВА - „НОВА РЕПУБЛИКА“. Повод ново зарибяване на балъците с пари и без мозък.
  4. През 2013г вече има избори за НС, на които пловдивската Мадам Лъжа се изпокарва преди изборите с брюкселската червена дантела Кунева...
  4.1. На 25,9,2013г. Т. Каназирев обратно закупува фирмата си от ПРОПЪР ИНВЕСТ ЛИМИТИД 093198 от Сейшелските острови.
  4.2 През 2013г. в капитала на ТЕРИКС ЕООД вече лъсва парцел в Кършияка /на този парцел с малък недвижим имот - за 74000лв в кооперацията на Дани и семейство, разрешено от небезизвестния Ральо Ралев/.
  4.3. В края на 2013г започва бясната дейност по основаване на фирми от гладните към този момент пенсии от Гладно поле - сем. Кленджарови - мамата и оз полковник татко Стефан. В капитала, на който фирми започва вписването на апартаментите в кооперацията на фамилия Кленджарови.
  - 451 000 лв. - 5 апартамента на бай Стефан Кленджаров с фирмата му ТЕРИ 2005 ЕООД - чрез нея фирмата на Т. Каназирев практически е освободена от активите недвижими имоти в капитала си.
  - 223 000 лв. - 3 апартамента на баба Катерина Кленджарова също става горда пенсия от Гладно поле с фирмата си Карловска ЕООД.
  - 87500 лв. за капак Тодор и Дани Каназиреви чрез фирмата си ТЕОДОР 2005 ООД стават собственици на луксозния имот в Капана. Т. Каназирев е 50% собственик в ТЕОДОР 2005 ООД, т.е. на луксозния апартамент в Капана само 3 седмици. На 6.12.2013г, на корпоративния фронт отново се появява оз полковник бай Стефан Кленджаров от Гладно поле и закупува фирмата ТЕОДОР 2005, като я превръща в своя еднолична собственост.
  Така след офшорните премеждия на Т. Каназирев - на финала всички фирми с недвижими имоти остават собственост на ОПГ Кленджарови, а Т. Каназирев остава с кафе машините и 20 си фирми... Плодящи се като зайци всяка година, за да не надхвърли прага за регистрация по ДДС, най-вероятно.

 • ДК

  Аз след като се разбрах с Бойко още пет кооперации ще си направя, а вие си пишете каквото иската. Той и онзи неблагодарник Димотър Чолаков се опита номера да ми прави, но с бизнеса му е свършено. В новия конкурс с който ще се разпределят 25 милиона за превозвачите, него, няма да го има.

 • читател

  отговори на: ДК

  ДК - Цацаров и Гешев гледай, ама си малоумна, тъпа и ограничена - 3 в 1. Скоро ще разбереш...

 • ДК

  отговори на: читател

  А дано, ама надали, чернобилска гнидо...

 • читател

  отговори на: ДК

  Славке, по-тъпа си и от ДК... ДК поне игра срещу Славчо Метлата - политическа отрепко.

 • читател

  отговори на: читател

  Наташке, ами ти не игра ли против Плондера преди изборите дебилко, а? Сега друга песен запя, защото и двамата сте от прости - по-прости!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм