Борисов: Левски не е говорил от името на народа! Кой е Радев?

Автор:
Сряда, 11 Декември 2019 22:35
Борисов: Левски не е говорил от името на народа! Кой е Радев?

Тази омраза е неприсъща за държавен глава, каза Бойко Борисов във връзка с телевизионно участие на президента Румен Радев, в което той отново бе критичен към премиера и управляващите. "Злобата му вече прелива", каза и добави, че някой ден хората ще разберат колко двуличен президент е.

Президент е този, който е обединител на нацията, опозиционен лидер, който за 40 минути не е казал една добра дума за държавата, омразата му до такава степен прелива, че не е нужно да коментирам един опозиционен лидер, посочи Борисов.

Да сте чули държавния глава да се изказва за Тройната коалиция? Нещо за това, че президентът Тръмп изпрати енергийни експерти у нас да ни консултират?, попита премиерът, който допълни, че цял свят ни хвали, че сме купили Ф-16, а Радев продължава да говори за "Грипен".

Днес поканих и Борис Велчев, с Филип Димитров говорих за независимия прокурор и правим всичко нормално и по европейски, за да върви добре България. А в него защо е тази злоба? Какво го мъчи и продължава да го мъчи за Грипените? Аз знам, но не съм такъв, нямам злоба, чуди се премиерът на страната. Президентът заговори за промяна в Конституцията и обяви ще прави ли партия.

Левски не си е позволявал да говори от името на народа, подчерта Борисов. "Кой ти даде това право?" "Гледах го една минута, след което отидох да играя футбол“, призна премиерът. "Властта не е за всеки - явно дворците и скъпите дрехи променят хората", добави премиерът, който присъства на тържествено отбелязване на 30 -годишнината от СДС. Борисов заяви, че СДС направи революция и е пратил страната ни на правилния път, а ГЕРБ не само го бетонира, но го надгради.

Когато бяхме малки и не си мислихме, че ще се занимаваме с политика - СДС беше нашата партия, който изрази задоволство си от избора на бившия премиер, конституционен съдия и вече зам. -председател на Венецианската комисия - Филип Димитров.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • читател

  Шофьорът на самолет Радев така и не може да прежали Грипените, които се опита да пробута с непелния си служебен кабинет. https://i.ibb.co/rQH7FzG/image.jpg

 • читател

  отговори на: читател

  Неграмотна мутантке, пак ли изпълзя изпод чернобилския похлупак?! Когато Радев казва истината - винаги боли! Прочие, какво хубаво нещо се е случило досега в България, че да се коментира, а? Президентът затова е в опозиция, за да критикува! И има право да говори от името на народа, който го избра със смазващо единодушие! Ясно!

 • читател

  отговори на: читател

  Славчово-славива дебилко... https://i.ibb.co/8cX4HR4/2.jpgА сега и на бомбето Радев ли се слагаш... Нормално - чалга откачалка, гласувала за политическата отрепкаhttps://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpg Славчо Метлата, да си харесва пенсионирания шофьор на самолет...

 • Бонев

  ГОЛЯМ ГЛУПАК СИ БОЙКО!ТИ ДОРИ НЕ РАЗБИРАШ КАКВО КАЗВА ПРЕЗИДЕНТА!ЗА РАЗЛИКА ОТ ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ,ТОЙ Е ИЗБРАН ОТ НАРОДА И .МНОГО ТЕ БОЛИ,КОГАТО СЕ ИЗРИЧАТ ИСТИНИТЕ ОТ НЕГО!!СТИГА ПРОСТАШКИТЕ ТИ КОМИНТАРИ!!ОПРОВЕРГАЙ ЕДНА ПОНЕ КРИТИКА ОТ КАЗАНОТО ПРЕД РИЗОВА!!

 • читател

  отговори на: Бонев

  Бонев, към уреда... https://img.bg.sof.cmestatic.com/media/images/640x360/Mar2018/2111585309.jpgИ пиши на руски, руска подлого...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм