Смяна на екипа на транспортния проект, Зико се среща с испанците

Автор:
Четвъртък, 05 Декември 2019 15:58
Смяна на екипа на транспортния проект, Зико се среща с испанците

Кметът Здравко Димитров е изпратил официално писмо чрез испанския посланик до висшия мениджмънт на „Индра“ - фирмата-изпълнителя на транспортния проект за среща веднага след Нова година.

Това съобщи зам.-кметът по транспорт Тодор Чонов в коментар пред журналисти на транспортния проект.

В момента опитваме да реанимираме един труп, колкото и силно да звучат тези думи. Натъкваме се на огромни технически проблеми в работата на системата, образно се изрази Чонов.

По думите му в хода на проверка на проекта, се разкриват данни за неизпълнения, данни за нарушения или престъпления от страна на длъжностни лица, за което ще бъдат сезирани компетентните органи.

Сега усилията на администрацията са насочени към въвеждане в експлоатация на тази система, защото срокът за обслужването й от страна на „Индра“ изтича след година. В тази оставаща година ще положим необходимите усилия тя да заработи. Нашите намерения са доста крайни – ще поискаме пълно изпълнение на договора, смяна на техническия екип в България, защото считаме, че те не изпълняват до голяма степен своите задължения по договора, което води до срив на системата, категоричен е зам.-кметът по транспорт.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм