Дани Каназирева встъпи в длъжността областен управител

Автор:
Вторник, 12 Ноември 2019 10:17
Дани Каназирева встъпи в длъжността областен управител

Тя ще настоява пред НКЖИ за запазване на Бетонния мост

На тържествена церемония в присъствието на кмета Здравко Димитров и част от кметовете на общините от Пловдивска област Дани Каназирева встъпи в длъжността областен управител.

Всички заедно можем повече. За Пловдив предстоят важни години. Имаш моята подкрепа,  посочи Здравко Димитров.

Той поздрави новия областен управител и й пожела реализацията на много успешни проекти за Пловдивска област.

Зико бе категоричен, че ще разчита на добрата екипна работа между община Пловдив и Областна управа.

Оставям областта в сигурни ръце, категоричен бе Здравко Димитров..

За мен това, което се случи в Пловдив е знак за промяна в начина на управление, излизане извън тясно партийните интереси и залагане на хора които могат.

Това заяви Дани Каназирева на първата си пресконференция като областен управител.

Тя припомни, че докторската й дисертация е точно на тема местната власт в условията на членство на България в Европейския съюз.

Сигурна съм, че ни чака много работа, да надграждаме и да изпълняваме редица нови проекти за региона - водоснабдяването от Въча, Околовръстното шосе и други. Ще се срещна с всички кметове на всяка една община, няма да ги разделям по политически признак, каза още Каназирева

Ще проведа среща с НКЖИ за запазването на Бетонния мост, посочи първия си приоритет Дани Каназирева.

Тя споделя мнението на кмета Здравко Димитров, че данъкът за автомобили в Пловдив трябва да бъде намален. 

Каназирева обеща да бъде коректив на общинските съвети в Пловдив и региона относно вземането на законосъобразни решения от всеки един от тях.

Зам.-областният управител Евелина Апостолова приветства идването в екипа на Областна управа "дама с много чара, харизма и интелигентност".

Тя връчи на Дани Каназирева и печата на Областна администрация и ключа за кабинета й.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (18)

Покажи предишните коментари
 • читател

  отговори на: читател

  Тъпанарка, натровена с македонска наденица... https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpgЗа пореден път доказваш нивото си Славке - тъпа, куха , луда лейка. Ама кво да се прави, такива са избирателите наhttps://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpg Славчо Метлата! Хили се в 7/8 тъпунгерке - сега вече за Слави... Не с метлите, а с чалгата.

 • читател

  отговори на: читател

  Наташа, спри да хулиш македонската наденица, мръсен руски-чернобилски радиоактивен отпадък! Забравяш, че правителството на кухата глава - Бокова , се крепи на нея! Каракачана се ояде и потъна в блаженство, но Валерката още може да хапе, независимо,че е хилав с депутатите! И гледай ТВ 7/8 дебилко, скоро и Вожда ще върти ханша си в този такт! Само ДПС да не са зад него! Хи, хи, хи...

 • читател

  отговори на: читател

  Славке, идиотко, хуля не македонците, а уникалният политически лузър Славчо Метлата и идиотки като теб, които гласуваха за тази политическа отрепка. Славчо Метлата, малоумна Славке, между другото провали и Борето Инчев, който и трябваше да бъде номинацията на ВМРО за кмет на Пловдив!

 • читател

  отговори на: читател

  И Славке, малоумна идиотко, поне си помни постовете си и новите ти идиотски надежди - този път прехвърлени от Славчо към Слави. Това ти е новият спасител, https://i.ibb.co/8cX4HR4/2.jpgразвалена малоумна македонска наденицо...

 • читател

  отговори на: читател

  https://i.ibb.co/8cX4HR4/2.jpgСлавке, славчова идиотко, сега разбра ли, кво стана малоумнице, докато хихихихихикаш?!? Адекватните членове на ВМРО изритаха отрепките на Славчо Метлата и си направиха самостоятелна група в Общинския. Проста, си тъпа си - видно е! Пускай тв 7/8 и сменяй плаката с искаме си Слави... Тъпа малоумна славчова лузърка.

 • Психичноболна за власт

  Какъв Кеъмбридж. Тогава е била от момичетата на Главчев. И е била с него в Лондон. Той я записал на курс. Тя цитира чужда програма. Това е програмата на адвокат Колев. Докато говореше на викрофона голямо пъшкане. А, бе Здравко ще бере ядове с тая. След един ще му врещи и ще го командва. Той не я е виждал като вика.

 • Зирк

  Здравко с тая покварен и лъжлива си вкара най-голевият гол. Тя обещава на всички - кой каквото иска - защото е много бризка с Бойко.Владко лети

 • Пловдивчани успех

  Владко си а порярвал, че Здравка е хванала за... Бате Бойко и той без нея не може и дръпна пресконференция. Той си мисли,. Че е вожда. Мале как ще смръкне и ще го издухат. Голям смях и цирк е Здравка. Интересно е да гледаме, ние харесваме Бойко, мъжкар е. Владко и Евелинчо са велики баджанаци барабар с късокракото.

 • читател

  https://www.youtube.com/watch?v=g8zGC-yZd5o ХА, ХА, ХА ... ААААА ХА, ХА ХААААА...

 • читател

  отговори на: читател

  Славке, пий хапчета, дебилке, https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpgче се хилиш неадекватно... За трети път покрай погромите на Славчо Метлата.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм