Костадин Язов върна Южен на ГЕРБ

Автор:
Понеделник, 04 Ноември 2019 00:27
Костадин Язов върна Южен на ГЕРБ

Костадин Язов спечели балотажа за кмет на район Южен срещу досегашния титуляр Борислав Инчев от ВМРО и върна едниственият район, който не се управляваше от ГЕРБ, на най-голямата българска партия.

При 100% обработени протоколи резултатът е 47.77% за Язов срещу 46.11% за Инчев.

Четвъртото появаване на Славчо Атанасов като кандидат за кмет и водач на листа на патриотите в Пловдив практически ги занули.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • читател

  Борето Инчев изглеждаше свястен политик и добър кмет и правилно се възбунтува на нелепата кандидатура на Славчо Метлата, https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpgизвестен след поредния изборен погром в Пловдив, този път не само личен, но и на цялото ВМРО - като Славчо Котвата.

 • Анастасия ютодорова

  Честито на кв Язова и на рд Южен

 • Гергана Димитрова

  Браво! Сега трябва да изринете всички ВМРО от общината, които достатъчно се облагодетелстваха и нагушиха през всичките тези години. Дошли от дълбоката провинция се правят на ''пловдивчани'' и искат да управляват. Преди години Славчо Атанасов им даде на всичките общински жилища , за да ги стимулира и подпомага- кметове , зам. кметове. А истинските пловдивчани да теглят кредити и купуват безбожно скъпи кутийки. Напрвете чистка на тези, за да ви се доверим и в бъдеще г-н Язов.

 • читател

  Не че е интересно да се занимаваме с политическия труп Славчо Котвата /бивш Метлата/https://i.ibb.co/18FCvcH/image.jpg, но "С грижа за хората"https://i.ibb.co/SPr8BS8/image.jpg и доколкото се видя по ТВ това политическа бомбе и семейството му е гласувало в Южен, значи там се води адресната му регистрация, а от документите относно операциите с недвижимите имоти на сем. Атанасови е видно, че Славчо Атанасов и жена му са продали още през 2017г. прословутата двустайна панелка в Кючука. И живеят доколкото се разрба от интервю на Славчо в Западен. Правилно ли е, политик, народен представител да гласува в район, в който не живее? Пловдив он лайн какво знае по въпроса?

 • Избирател

  Славчо Мазния потопи цялото ВМРО на изборите! Инчев е свястен, определено! Но щом лицето на тези кандидати е Славчо - наказателен вот! Сега да разберат, че покрай сухото, гори и суровото.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм