Здравко Димитров е 67-ият кмет на Пловдив!

Автор:
Неделя, 03 Ноември 2019 20:01
Здравко Димитров е 67-ият кмет на Пловдив!

Здравко Димитров е 67-ият кмет на Пловдив! Той спечели изборите срещу явяващия се за четвърти път Славчо Атанасов със смазваща разлика от 20%.

56.8% са гласували за кандидата на ГЕРБ и досега областен управител на Пловдив срещу само 37.6% за кандидата на НФСБ/ВМРО.

Данните са от екзит пол на една от най-сериозните социологически агенции ТРЕНД при стопроцентова извадка.

Според ГАЛЪП разликата е още по-голяма - 60.4 към 33.7%. Любопитното е, че именно ГАЛЪП още в началото на предизборната кампания даде предимство за Славчо Атанасов!

Разликата от 20%+ повтаря, а вероятно и увеличава резултата от първия тур.

Здравко Димитров ще коментира резултата от вота утре пред Plovdiv-online, когато излязат официалните резултати от ОИК.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • читател

  Ами да ви е честито ПЛОВДИВЧАНИ! Духайте му супата на Плондера Зико и чакайте да се съмне! Ще си пишем след четири години, как се сади пиперо и как се гради килия?! А дали е ПОБЕДА, ще кажат нашите внуци! Срам ме е, че съм Пловдивчанин, срам ме е, че съм българин!!! Очевидно Слави Трифонов е време да дойде, та да се свършва със сътбата на тази прокълната държава и на тази измъдарска сган...окончателно!!!

 • Пловдивчанин

  отговори на: читател

  Неграмотнико, върни се в килийното училище, завърши го и тогава се изказвай и пробвай да пишеш!

 • читател

  отговори на: читател

  Що спря да хи-хи-хи-хикаш славчова отрепко? Много ти беше смешно - селяндур, айде обирай си крушите - т.е. македонската наденица и вони неграмотно в ТВ СКАТ с отрепката Славчо Метлата! Хи-хи!

 • читател

  отговори на: читател

  сътбата
  ти, както и на всички славчови отрепки е, за пореден трети път да разберете, че пловдивчани няма да допуснат втори път карловския селяндур политкомисар Славчо да овонява Пловдив с метли, тоалетни и селски идиотии.
  Хи-хи хихикай в градската тоалетни между два диарийни напъна славчота отрепко. И не забравяй https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpgПРОСТАТАта като те алармира, УМБАЛ дава безплатни прегледи две в едно за ПРОСТАТАта и от дъщерята на Славчо Лузъра д-р Стоева психиатрични - за тройно тъпите идиоти гласували за Славчо Атанасов за трети път.

 • читател

  отговори на: читател

  Мръсна съветска отрепко, ти за много грамотна ли се имаш? Една случайна грешка на ръката е възможна за всеки! Но това да ти е проблема, долна мамашо! И какво толкова е станало? София, Пловдив и Чалгария продължават да са на САМОТЕК, неизвестно докога, ДОКАТО ЕДИН ДЕН БАЛОНЪТ НА СИНИТЕ НАДЕЖДИ СЕ СПУКА и сложи край на това безумно управление! А докато това стане - лижи задника на Плондера, кефи се и си гледай сеира и телевизия 7/8! Там е надеждата...

 • читател

  отговори на: читател

  Хи-хи-хи, що не хихикаш неграмотна малоумна славчова отрепко!!! Хи-хи-хи, сега разбра ли колко си тъп... Уникално тъп по-тъп от https://i.ibb.co/8cX4HR4/2.jpg Славка с плаката. Славчо кмет в Пловдив - идиот! Откачалка, ненормалник, лузър! Хи-хи-хи!

 • Славка

  Ами аз гласувах с 67 за моя Славчо, https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpg за да е 67 кмет на Пловдив... Кво стана? Тъпа съм, като останалите, които задраскахме 67, ама нали наш Славчо си искаме... Как Димитров от ГЕРБ стана кмет?
  https://i.ibb.co/C1GdWyf/image.jpgСмърт за Тотев, само Левски и Славчо и ... Венсеремос.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм