Как Мая ще управлява София като не казва чий кандидат е!

Автор:
Петък, 01 Ноември 2019 08:39
Как Мая ще управлява София като не казва чий кандидат е!

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че мъж от щаба на Мая Манолова, чието име започва с Б. му е искал 3 млн. лв. за да му спечели изборите в София.

Това той каза в предаването Тази сутрин на бТВ.

На въпрос с какво се занимава този човек, Борисов отговори "Лъже начинаещи политици".Тя екип няма, там е сбироток, някои не се къпят, доста нечистоплътни са, те са се въртели много около мене. Един ми поиска три милиона, с Б. му е името, за да ми прави кампанията. И, когато му казах, че нямам тези пари, той ми каза да взема от Цветелина, възмути се Борисов.

ГЕРБ взе два пъти повече гласове от БСП. В София, а и в страната ГЕРБ е първа политическа сила, вижте графиките,посочи премиерът.

Понеже съм партиен лидер, си говоря за политическата сила. Как да не съм доволен от резултатите. Имаме два пъти повече от БСП, побеждаваме ги и като дойдат те в студията, имам чувството, че говорят от старо време. Били победители! Ами да, от нулата като прибавиш малко, то става нещо, коментира Борисов. 

В Ямбол и Русе резултатите  показват, че някой, изгонен от ГЕРБ играе срещу нас. Там, където проветрихме партията, нямаше време да наложим новите кандидати. В Русе на по-добрия кандидат не му достигаха няколко дни уседналост, коментира Борисов. 

Днес е много хубав ден, на народните будители, нека поздравя всички и се преклоним пред онези, които в много трудни времена са държали България, каза той.

В Русе сме първа политическа сила, в Плевен сме първа политическа сила, това малко ли е, попита риторично Борисов.

Ще разбера Цветанов какво е правил в Щатите, ще попитам Тръмп, тъй като ще се видя с него, той обиди партията, и мен, след като коментира за смесените райони.

Така премиерът отговори на настоятелните въпроси на водещия да каже за Цветанов. 

Какво ви вади очите този джип на 10 години, бе, какво само с тоя джип ми говорите, възмути се Борисов на въпрос дали отново е тръгнал на обиколки с джипа по време на кампанията. Да сте ме видели тази седмица някъде. Бях на две-три места. Важно ли е хората да знаят как се строи Ботевград-Мездра, как се строи Хемус, попита Борисов.

В Сливен правим спортни зали, защото Станка Златева го заслужава, изложения за селскостопанските продукти и животни, където над милиард сме разплатили на нашите производители,  каза още премиерът.

В неделя мисля, че разумът ще надделее, но искам да предупредя нещо, защото г-жа Манолова...никой не може да изкопчи от нея коя листа е подкрепила и дали тя е кандидат на БСП. Няма такъв журналист, който да изкопчи от нея тази информация. Нея я бива в аферите. Веднъж завлече прокуратурата с аферата Костинброд, сега за неделя какво си измисля. В София ромските гласове не могат да решат въпроса. Но все пак

Какво са измислили за неделя? Някакви групи цигани ще бъдат снимани как отиват под строй да гласуват за Фандъкова и това ще се върти по телевизиите, за да се изкривява действителността, разкри сценарият на щаба на Манолова премиерът. 

Един възмутен човек от екипа на Манолова ми каза, че се готви такъв процес. Снощи, след 19,30, във Волуяк, Манолова е отишла да се споразумява с кои роми ще излезе, за да каже, че са отишли под строй да гласуват за Фандъкова, каза Борисов.

Как е възможно да не кажеш на кого си кандидат, а да искаш да управляваш София, попита той

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Радио Ереван е запитано:
    "- Как Мая ще управлява София като не казва чий кандидат е?
    - С розов вилратор!"

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм