#43 Здравко Димитров: Направих най-голямото допитване на терен

Автор:
Петък, 01 Ноември 2019 07:38
#43 Здравко Димитров: Направих най-голямото допитване на терен

За един месец имах 260 срещи с хиляди пловдивчани. Зная какво очакват от мен като кмет и имам решения

"Направих най-голямото допитване на терен. За един месец имах над 260 срещи. Разговарях с  хиляди пловдивчани, зная какво очакват от мен и имам решения". Това заяви кандидатът на ГЕРБ за Пловдив в извънредното издание на предаването „Беновска пита“ по Канал 3 четвъртък вечер.

Първата ми задача ще е да събера екипа и да кажа как искам да се работи – да се вдигне темпото и администрацията да бъде в услуга на гражданите. Мога да мотивирам хората, с които работя. Доказал съм го и пак  ще го направя“, коментира Здравко Димитров.

От първите дни в кметския кабинет той ще работи с експертите, които ще направят анализ на трафика. Спешно да се търсят мерки за неговото облекчаване. Здравко Димитров вече е имал срещи със специалисти от София и Европа, с които е консултирал възможностите за подобряване на системата за управление на трафика в Пловдив.

Заедно с това хората от екипа му ще работят по бързи мерки за подобряване на качеството на услугата в градския транспорт, като се оптимизират маршрутите и се подобрят графиците на автобусите. Той сега е нередовен и има много оплаквания от хората, с които се срещам“, допълни Димитров.

Следващата важна задача е да се реализира програмата по строителство на големите инфраструктурни проекти, които също имат за цел намаляване на задръстванията. Това са изграждане на кръстовища на две нива и създаване на връзки между районите.

Необходимо е да се подобри финансовото състояние на общината чрез повишаване на събираемостта, подобряване на работата на общинските фирми и оптимизиране на разходите във всяка една дейност.

Пловдив е прекрасен град, а центърът му е забележителен. Има обаче много работа по кварталите. Голямата ми цел е да върна блясъка на Стария град, заяви Здравко Димитров в отговор на въпроса какво ще надгражда през своя мандат за централната градска част.

В отговор на въпрос какъв е Здравко Димитров като човек той отговори: "Честен. Не давам обещания, които е мога да изпълня. Във всичките си срещи съм бил напълно откровен", подчерта кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив.

Проблемите на града са ясни, по-важно е кой има решимостта и уменията да ги решава и за какво време ще го направи. Това е съществената разлика между мен и моите опоненти, заяви още Димитров.

„Никога не съм участвал в договорки и няма да го направя. Както вече съм казал, моята съвест е моят началник. ГЕРБ е победителите на първия тур – имаме огромно предимство в битката за кмет на Общината. На нас такива не ни трябват – те са за слабите, коментира Здравко Димитров в отговор на въпрос дали ще влиза в договорки преди втория тур на изборите.

„Иска ми се след четири години да видя един спокоен град с много усмихнати хора. Зелен град с чист въздух и чиста питейна вода, в който живеят успешните хора на Пловдив“, заяви на финала на предаването кандидатът на ГЕРБ за кмет и призова зрителите от цялата страна да гласуват с бюлетина 43 за най-добрите – отбора на ГЕРБ.

#43 Здравко Димитров #ГЕРБ

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • читател

  С 43 за кмет и районни кметове, за изритването на Славчо Метлата за 3 пореден път от нелепите му опити да забатачи Пловдив пак!https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpg
  За дебилите на Славчо,
  любими срещи пред ТВ СКАТ.

 • читател

  отговори на: читател

  Може, ама ако и печатницата в Костинброд помогне! Прочие, какви управляващи са, ако не могат да излъжат с 1000 - 2000 гласа! Вече имат опит от 2015, когато мамин спечели срещу Славчо с 2000 гласа! Страшен разгром! X V 67!

 • читател

  отговори на: читател

  Печатница в Костинброд има само в празните кратуни на дебилите, https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpgкаквито са идиотите гласуващи https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpgза Славчо Метлата...

 • Арман

  Големи яйца . Ако не те изберат бат, Бойко ще се гътне.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм