Здравко Димитров поздрави кандидатите за районни кметове за силното представяне

Автор:
Понеделник, 28 Октомври 2019 12:43
Здравко Димитров поздрави кандидатите за районни кметове за силното представяне

Победителят на първи тур в кметската надпревара за Пловдив Здравко Димитров поздрави в социалната мрежа кандидатите за районни кметове на партия ГЕРБ за силното им представяне на вота вчера и изрази увереност, че на балотажа ще извоюват категорична победа. Той приветства Костадин Димитров затова, че спечели изборите от раз и отбелязва, че малко не е стигнало на кандидата за кмет на район Централен Георги Стаменов, за да успее да победи на първи тур.

Ето какво написа още Димитров във Фейсбук:

Скъпи пловдивчани,
приятели,
Поздравявам от сърце кандидатите на Политическа Партия ГЕРБ за районни кметове за силното им представяне на първия тур на местните избори в Пловдив! Всички те водят със сериозна преднина пред своите опоненти и съм убеден, че на втори тур победата им ще е категорична!

Честито на Костадин Димитров - кметът на Тракия за убедителната победа още на първи тур в район „Тракия“! Когато си близо до хората и работиш за тях, получаваш тяхното доверие. Поздравления от сърце и с пожелание за успешен мандат в служба на пловдивчани!
Поздравления и за:
- за кандидата ни Костадин Язов, който има много висока подкрепа в район „Южен“
- много малко не достигна на Георги Стаменов - кмет на район "Централен", за да спечели още на първи тур в „Централен“
- да дадем силна подкрепа за Стоян Алексиев за кмет на район "Северен", където се очертава класическа битка между дясно и ляво
- да работим още по-активно в „Западен“, защото Димитър Колев - кмет на район "Западен" трябва да продължи да развива района, както го е правил досега.
- да дадем своя отборен принос и за победата на Иван Стоянов за кмет на район ,,Източен", ГЕРБ Пловдив

Призовавам и новоизбраните ни общински съветници да бъдат с нас и да ни подкрепят през тази седмица, защото Пловдив заслужава по-добрия отбор – отборът на ГЕРБ!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм