Костадин Димитров изпълни обещанието си за маршрута на автобус 25

Автор:
Сряда, 23 Октомври 2019 15:32
Костадин Димитров изпълни обещанието си за маршрута на автобус 25

Съботният маршрут на автобусна линия №25 от общинската транспортна схема на Пловдив се удължава до траурния парк на Рогошко шосе. Това става благодарение на усилията от страна на кмета на район „Тракия“ и кандидат на ГЕРБ за нов управленски мандат Костадин Димитров. 

„За промяната настояваха стотици жители на района, към които поех ангажимент и съм удовлетворен, че и него успях да изпълня. Винаги ще съм на страната на гражданите и ще продължа да работя за тях, ако отново ми гласуват доверие“, коментира Костадин Димитров.
Пробно удължаването на маршрута на автобус №25 ще стане на 2 ноември (събота), когато е Голяма Задушница. При достатъчен интерес промяната в маршрутното разписание ще се впише трайно в общинската транспортна схема.
Кандидатът за нов кметски мандат Костадин Димитров е категоричен, че ще продължава да работи в интерес на гражданите. Той призова тракийци да гласуват за ГЕРБ с номер 43 на местните избори на 27 октомври.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • С. Ат.

    Аз, Славчо изпълних обещанието си: https://i.ibb.co/8sYxttJ/2.jpg 4 години метох Пловдив с метли от Митко Джинков - метли за 1 300 000лв, https://i.ibb.co/z4FR6dK/1300000.jpg че и ГЕРБ набутах с 500 000лв, като загубих изборите преди 8 години. Но дебилите в Пловдив намаляват, https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpgкоето ме притеснява. Пак ще загубя. За трети път!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм