#43 Стоян Алексиев обеща рози за градинката на клуб Надежда

Автор:
Вторник, 22 Октомври 2019 10:50
#43 Стоян Алексиев обеща рози за градинката на клуб Надежда

Стоян Алексиев обеща рози за градинката на пенсионерите от клуб Надежда

Рози, теменужки, парички и други видове цветя още тази есен ще разкрасят градинката до пенсионерския клуб „Надежда“ в квартал „Гагарин“. Съдействие за това обеща кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Северен“ Стоян Алексиев при срещата си с възрастните хора.
Пред него те поставиха и други текущи въпроси. Като истински загрижени за своя град стопани сигнализираха, че уличното осветление пред бул. „Дунав” 192 работи до 9 часа сутринта, а това е излишен разход на ток. Наложително според тях е да се повдигне нивото и се пренареди пътеката от лявата страна на парк „Красива България“, тъй като при проливни дъждове там се събира много вода. Показаха му и два дънера близо до клуба им на ул. „Гонда вода“, които пречат и трябва да се премахнат.
Стоян Алексиев пое ангажимент да реши всички поставени проблеми и увери, че ако получи доверие за кмет на „Северен“, няма да допусне наглед дребни неща да вгорчават всекидневието на хората. Сред неотложните задачи той добави ремонт на една от стените на пенсионерския клуб и обогатяване на материалната база.
Кандидат-кметът гарантира пълната си подкрепа за всички потребности и инициативи на възрастните. На местните избори на 27 октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм