Иван Стоянов: Нов парк, детски площадки и охраняем паркинг в Изгрев

Автор:
Четвъртък, 10 Октомври 2019 17:07
Иван Стоянов: Нов парк, детски площадки и охраняем паркинг в Изгрев

Детски площадки, зеленина и пейки пред всеки вход – тези акценти от предизборната си програма кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Източен“ Иван Стоянов изтъкна при срещата си с живеещите на ул. „Преспа“ в квартал „Изгрев“.
„В 6-те големи жилищни блока живеят повече хора, отколкото в един малък град, длъжни сме да им осигурим по-добри условия. Като излязат от входа, искам да се озоват в паркова среда с модерна и безопасна площадка за игра на децата, с приветливи и удобни места за отдих на възрастните“, коментира Стоянов. Той предвижда и изграждането на два нови парка, по-големият от които да е на ул. „Удроу Уилсън“, зад блоковете на „Преспа“, а другият – на ул. „Жеравна“.
След премахването на металните гаражи жителите на квартала се притесняват за безопасността на колите си, но кандидат-кметът има решение и за този проблем – изграждане на охраняем общински паркинг. Същевременно ще работи за облагородяването на всички междублокови пространства с оформяне на паркоместа, като зелените площи няма да бъдат засягани, а напротив – ще се развиват.
Заедно с Иван Стоянов с гражданите разговаряха кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Златин Велев, Христина Кашилска, Емил Русинов, Атанас Кунчев, Пенчо Малинов и Костадин Янев. На местните избори на 27 октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм