Неохрон: Здравко Димитров води пред Славчо Атанасов в битката за Пловдив

Автор:
Сряда, 09 Октомври 2019 16:16
Неохрон: Здравко Димитров води пред Славчо Атанасов в битката за Пловдив

Кандидатите на ГЕРБ и НФСБ ще влязат в оспорван балотаж, сочат данните на агенцията

Здравко Димитров и Славчо Атанасов ще влязат в балотажа с близък резултат като кандидатът  на ГЕРБ води с 3%. Това сочат резултатите от изследване на агенция "Неохрон", проведено сред 730 пълнолетни пловдивчани през първата седмица на октомври.

Вече е ясно, че ще има балотаж в битката за Пловдив, сигурно е и между кои двама кандидати ще е той. Здравко Димитров и Славчо Атанасов ще получат близък резултат, като в момента Димитров води -  24% срещу 21%, като потенциалният максимум, който и двамата кандидати могат да получат на първия тур, е по 30%. Дани Каназирева получава 14 на сто подкрепа с потенциал да стигне до 22%.

Кандидатът БСП Николай Радев може да разчита максимум на 10%.

Според агенцията балотажът между първите двама е сигурен като по първоначални данни Славчо Атанасов  води с 3%.

При листите за Общински съвет убедително, с 35 на сто подкрепа, води ГЕРБ, следвана от тази на НФСБ-ВМРО с близо 20 процента и „Съюз за Пловдив“ и БСП с по 12-13 на сто.

Социологическото проучване е извършено измежду 730 пълнолетни пловдивчани на принципа "очи в очи" по домовете им с въпроси от закрит и открит тип.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

 • Михайлови

  Защо никой не споменава другите кандидати, които са по-напред от кака Здравка от пилона. Тази се е разбрала и със Здравко и със Славчо несбъдната мечта - да стане председател на Общинския съвет. Не трябва да се гласува за това лакомо и алчно човече. За нея всичко е пари, сменила всички партии. Бедна и жалко душа. Алчна.

 • читател

  отговори на: Михайлови

  "Ще бъде различно"... https://i.ibb.co/1sH27GG/22.jpg https://i.ibb.co/KzcN2rP/1-2.jpg https://i.ibb.co/VSJy6fL/5.jpg... Част от имотите на пловдивската Мадам Лъжа - Здравка-Дани...

 • читател

  И част от имотите на Славчо метлата, т.е. на мама Пенка и татко Стою, https://i.ibb.co/JpHQ23n/12.jpg докато разправя наляво и дясно как живеел в панелка в Кючука...
  През 2007г. политическата нелепица Славчо Атанасов става кмет, за ужас на пловдивчани, на изборите през месец октомври. Няколко седмици по-късно на 17/12/2007г. мама Пенка и татко Стою /бащата и майката на „патриота“/ стават горди собственици на 80 монолитен апартамент в центъра до 4-то РПУ с идентификатор: 56784.523.126.1.6.
  Преди това мама Пенка и мъжа и са затънали в постоянни просрочени ипотеки...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм