Тотев: Ще гледаме как Дани повдига мост!

Автор:
Понеделник, 07 Октомври 2019 12:22
Кандидатът за кмет на Централен Георги Стаменов и Иван Тотев садят първо дръвче в нов парк Кандидатът за кмет на Централен Георги Стаменов и Иван Тотев садят първо дръвче в нов парк

Питайте Дани как ще повдига мост! Ще гледаме!

Така кметът на Пловдив Иван Тотев коментира поредните - по думите му - пълни глупости на кандидатката за кмет Дани Каназирева относно съдбата на Бетонния мост в Пловдив.

Същите дивотии говори и Славчо Атанасов.

Това са пълни глупости - че щели да запазят моста, продължи Иван Тотев.

Проектът на Национална компания Железопътна инфраструктура не е против да има мост след разширението. Но той просто трябва да се изгради отново.

Няма такова нещо в света - повдигане на мост. Който си мисли, че може да повдига мост - ще го гледаме как ще го направи, продължи с хумор Иван Тотев.

Няма и никакво значение - освен да се лъжат хората - кой от кандидатите какво казва. Това е държавен проект и Бетонният мост в този му вид ще бъде премахнат, за да се изпълни. НКЖИ е пределно ясна - след изпълнението на проекта, общината естествено може да си построи или да не си построи мост.

И Славчо, и Дани говорят как щели да запазят стария Бетонен мост. Ами ще видим как ще го повдигат! - заключи Иван Тотев. - Същите дивотии говорят и за Общия устройствен план на Пловдив. Поканих всички кандидати да поговорим за големите проекти на града, които са в ход, за финансите, за всичко - никой не дойде.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (23)

Покажи предишните коментари
 • читател

  отговори на: Съюз за Пловдив

  1. През 2010г. Дани-Здравка е изхвърлена от ГЕРБ с личната намеса на ББ, като я обвинява в слугуване на местен олигарх.
  2. През 2011г. пловдивската Мадам Лъжа основава партията си, към тази година балансът на основната фирма на мъжа Т. Каназирев ТЕРИКС ЕООД с капитал 5 000лв. е: загуба над 100 000лв., задължения към банки над 300 000лв и общи задължения над 1 300 000лв и никакви недвижими имоти в капитала. ПРЕЗ 2011Г ИМА МЕСТНИ ИЗБОРИ!!!
  2.1. НА 7,10,2011Г. Т. КАНАЗИРЕВ ПРОДАВА ФИРМАТА СИ ЗА 5000ЛВ. НА ПРОПЪР ИНВЕСТ ЛИМИТИД 093198 - ДРУЖЕСТВО РЕГИСТРИРАНО В ОФШОРНАТА ЗОНА СЕЙШЕЛСКИ ОСТРОВИ.
  3. През 2012г показателите на ТЕРИКС ЕООД се запазват горе долу същите - но фирмата вече е на печалба 2000лв. - т.е. загубата от 100 000лв е стопена. ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА ПЛОВДИВСКАТА МАДАМ ЛЪЖА ДАНИ-ЗДРАВКА СЕ ВКЛЮЧВА В ПРОЕКТА НА Брюкселската дантела М. КУНЕВА - „НОВА РЕПУБЛИКА“. Повод ново зарибяване на балъците с пари и без мозък.
  4. През 2013г вече има избори за НС, на които пловдивската Мадам Лъжа се изпокарва преди изборите с брюкселската червена дантела Кунева...
  4.1. На 25,9,2013г. Т. Каназирев обратно закупува фирмата си от ПРОПЪР ИНВЕСТ ЛИМИТИД 093198 от Сейшелските острови.
  4.2 През 2013г. в капитала на ТЕРИКС ЕООД вече лъсва парцел в Кършияка /на този парцел с малък недвижим имот - за 74000лв в кооперацията на Дани и семейство, разрешено от небезизвестния Ральо Ралев/.
  4.3. В края на 2013г започва бясната дейност по основаване на фирми от гладните към този момент пенсии от Гладно поле - сем. Кленджарови - мамата и оз полковник татко Стефан. В капитала, на който фирми започва вписването на апартаментите в кооперацията на фамилия Кленджарови.
  - 451 000 лв. - 5 апартамента на бай Стефан Кленджаров с фирмата му ТЕРИ 2005 ЕООД - чрез нея фирмата на Т. Каназирев практически е освободена от активите недвижими имоти в капитала си.
  - 223 000 лв. - 3 апартамента на баба Катерина Кленджарова също става горда пенсия от Гладно поле с фирмата си Карловска ЕООД.
  - 87500 лв. за капак Тодор и Дани Каназиреви чрез фирмата си ТЕОДОР 2005 ООД стават собственици на луксозния имот в Капана. Т. Каназирев е 50% собственик в ТЕОДОР 2005 ООД, т.е. на луксозния апартамент в Капана само 3 седмици. На 6.12.2013г, на корпоративния фронт отново се появява оз полковник бай Стефан Кленджаров от Гладно поле и закупува фирмата ТЕОДОР 2005, като я превръща в своя еднолична собственост.
  Така след офшорните премеждия на Т. Каназирев - на финала всички фирми с недвижими имоти остават собственост на ОПГ Кленджарови, а Т. Каназирев остава с кафе машините и 20 си фирми... Плодящи се като зайци всяка година, за да не надхвърли прага за регистрация по ДДС, най-вероятно.

 • Маруся

  Осем години гледахме маминия как си повдигаше благосъстоянието, та един мост няма да повдигнем...

 • хаха

  отговори на: Маруся

  Сега 8 години ще гледате Зико, а ние ще гледаме още две поредни загуби на тандема Здравка - Славчо!

 • Ваньо лъжеца

  Виж си изказванията месец юни и август Тотев, на срещата в областна управа и др. Няма нужда да ти се обяснява колко си управленчески скопен.

 • читател

  Имотните далавери на Славчо метлата... През 2007г. политическата нелепица Славчо Атанасов става кмет, за ужас на пловдивчани, на изборите през месец октомври. Няколко седмици по-късно на 17/12/2007г. мама Пенка и татко Стою /бащата и майката на „патриота“/ стават горди собственици на 80 монолитен апартамент в центъра до 4-то РПУ https://i.ibb.co/JpHQ23n/12.jpgс идентификатор: 56784.523.126.1.6.
  Преди това мама Пенка и мъжа и са затънали в постоянни просрочени ипотеки...

 • читател

  Славчо Метлата и още имотни далавери: - На 20/10/2006г., докато Славчо Метлата е кмет на Тракия, баща му бай Стою и майка му Пена купуват право на строеж на павилион – 6м2 на златна земя на Събота пазара от парцел 277м2 – Т.Е. 2% ПРАВО НА СТРОЕЖ ВЪРХУ ЗЕМЯТА!!! … Бай Стою явно се изживява като незаконен сергиджия, понеже няма регистрация нито като търговец, нито като земеделски производител, а просто е баща на „патриота“ и кмет на Тракия Славчо метлата… След броени месеци това право се превръща в двуетажен луксозен ъглов магазин от 65м2... - На 20/10/2006г., докато Славчо Метлата е кмет на Тракия баща му бай Стою купува право на строеж на павилион – 6м2 на златна земя на Събота пазара от парцел 277м2 – Т.Е. 2% ПРАВО НА СТРОЕЖ ВЪРХУ ЗЕМЯТА!!! … Бай Стою явно се изживява като незаконен сергиджия, понеже няма регистрация нито като търговец, нито като земеделски производител, а просто е баща на „патриота“ и кмет на Тракия Славчо метлата…При положение, че за 2% на бай Стою му се полагат 22м2. Но как да не получи този лъвски пай от невдижимия имот, когато срещу договора за продажба на общинската земя стой подписът на Славчо Метлата, а на първото място сред купувачите е подписът на бай Стою. Патриотично, много партиотично.

 • читател

  Магазинът на баба Пена и бай Стою - https://i.ibb.co/WtTS4vL/65.jpgмайката и бащата на Славчо Метлата.

 • читател

  А Славчо Метлата https://i.ibb.co/8sYxttJ/2.jpgще мете под повдигнатия мост...

 • Дедо Пинто

  Много жалко за градът ми Пловдив, но като и банкянският Винету го обяви най - официално мат’ риалът найстина за нищо не става или пък и магаре да им сложа за президент пак ще го изберът.
  И умната на изборите.

 • читател

  Кюмюр за всеки! https://i.ibb.co/MGGxQYF/image.jpg - театро с автор Дани Каназирева - в главната роля Йовано, Йованке Папазова - балъкиня №1 сред "Дебилите на Дани"...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм