Славчо тръгна с лъжи и преди 8 г., и преди 4 г. Видя се докъде стигна!

Автор:
Сряда, 25 Септември 2019 12:05
Здравко Димитров вярва в разума на пловдивчани на 27 октомври Здравко Димитров вярва в разума на пловдивчани на 27 октомври

За съжаление, някои кандидати за кметове започнаха да си изпускат нервите преди изборната кампания да е стартирала.

Това каза кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Община Пловдив и водач на листата на най-голямата българска партия Здравко Димитров пред Plovdiv-online минути преди официалното представяне на пълната листа за местните избори на 27 октомври в новата художествена галерия "Пловдив 2019" на Гладстон 32.

Славчо го направи и преди 8 години, и преди 4, прави го и сега. Видяхте докъде стигна. Това е стил на работа - да се манипулира с фалшиви изследвания на една и съща агенция, която ползва.

Но аз уважавам всички кандидати, щом са се явили на избори, значи имат качества, каза още Здравко Димитров.

Важно е да има приемственост и да не се отрича направеното за Пловдив в мандатите на ГЕРБ. То е пред очите ни, видимо е - и галериите, и площадът, Одеона, Капана, Малката и Голямата базилики...

Нищо не започва от нищото в живота. Но аз искам ясна визия за Пловдив в следващите 10, 20, 30 години! Затова ще събера веднага след изборите всички партии, за да се обединим около приоритетите за града.

Той трябва да продължи да е най-красивият и да стане най-привлекателният за живеене и за посещаване град у нас! Ако се работи на парче, това няма да се случи, каза Здравко Димитров.

Администрацията също ще се оптимизира.

Относно прогнозите за вота - ветрилото много се отвори, засега ще има балотаж, но дали вторият ще е Атанасов, ще видим, заключи кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив и водач на листата на най-голямата българска партия.

Нека пловдивчани гласуват разумно с бюлетина №43, призова той жителите на най-стария жив град в Европа.

ВИЖТЕ ВИДЕО, РЕПОРТАЖИ И ИНТЕРЕСНИ МОМЕНТИ ОТ СТАРТА НА ГЕРБ, които поискаха отново доверието на всички пловдивчани - В ОЩЕ ПО ТЕМАТА!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • читател

  Болен ми легнал политкомисар Славчо, https://i.ibb.co/vs1gMdx/image.jpgкахърен че далаверета с метлите свърши... С метли за 1 300 000лв. нагло прибрани от пловдивчани...
  ПС Синият текст води към хипер линк за най-тъпата далавера правена в Пловдив.
  https://i.ibb.co/18FCvcH/image.jpg

 • Пловдивчанин

  Мерзавецът скъпо ще плати за лъжите и фалшивите си сондажи от червените мекерета Райчев и Стойчев!!! Ще загуби срамно за трети пореден път и марш от Пловдив откъдето е дошъл - карловските села!!!

 • читател

  "Къчества" има и Дани Каназирева - от сервитьорка в Комина на сводника Ванко 1, се издигна до собственичка на десетки недвижими имоти, https://i.ibb.co/1sH27GG/22.jpgчрез политическата дейност,https://i.ibb.co/1GfWzNH/17052019-002.jpg която разви след като бе изхвърлена от ГЕРБ. Че и на дъртите й лъжи и хващат дори полицаи, https://i.ibb.co/hYfSvXT/image.jpgно явно балъци като ген. Кюмюрджиев, полк. Киров и останалите "Балъци на Дани".

 • читател

  Червен Колю е рожденик днес, прави 63г. - прекрасно време да получи дамаджана вино от Славчо и да му върне едно соц. изследване с победа в първи тур...:):):)

 • читател

  Алфа Рисърч: с най-големи шансове са Славчо Атанасов (32.6%) и Иван Тотев (16.5%).
  2011г!!!

 • читател

  Славчо Атанасов с 35,7%, Иван Тотев - с 11%, от вонящата на македонска наденица агенция Рисърч Десижън Мейкинг
  2011г.

 • читател

  Славчо Атанасов според Агенция "Медиана" и има вероятност да спечели още на първия тур с 50.8%. Това съобщи шефът на агенцията Кольо Колев. За кмета /политкомисар Славчо/ биха гласували 50.8% от анкетираните, а за Иван Тотев - 27.1 %.
  2011г.

 • гневен

  отговори на: читател

  Не знам кво дават тия агенции на Главчу, но ще бъде бит и пребит още на 27 октомври, голям мазохист е този серянин от Карловско и откъде това самочувствие да иска да управлява Пловдив??? Ай сиктир и дембила!!!

 • Слай

  Главчо ще яде як пердах още на първия тур, хич няма да стигне до балотаж, помнете ми думата.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм