Радев призова улицата от трибуната на парламента

Автор:
Четвъртък, 05 Септември 2019 19:21
Радев призова улицата от трибуната на парламента

Много пъти съм писал, че България никога не е имала за президент простак като Румен Радев. И никога не е било трудно да го доказвам. Но това, което се случи вчера по време на изказването му в парламента, беше ужасяващо.

Поведението му породи съмнения, че Радев е сериозно болен. А според мен диагнозата е шокираща - психическа недостатъчност. Не знам дали съм точен в констатацията си, но това, което заяви от трибуната на Народното събрание, може да изрече само повреден човек. Той откровено заплаши правителството на България с гражданска война.

"Времето за промяна неумолимо изтича. Или апатията ще продължи да владее страната, или улицата ще помете статуквото".

Да си призная не мога да си намеря място след откровената заплаха за мира в страната, която отправи този президент. Не зная дали има някъде по света нормален политик, който плаши народа си с терор. И то през 21 век.

Може би такива случаи има в някои от последните комунистически държави или някъде в покрайнините на Африка. Но повече от ясно е, че Радев се вживява в ролята на римския император Нерон Клавдий, който е управлявал Рим с терор. А по време на пожара, който изпепелява великия Рим, свири на арфа, седнал на трона си на терасата, наслаждавайки се на пламъците.

Накрая пак трябва да опровергавам лъжите на Радев, които се опита да пробута в парламента. Като стара счупена грамофонна плоча той пак започна да говори за корупция, за пропадането на държавата, за липсата на инвестиции, за демографската криза и един милион простотии. И както винаги без нито един конкретен пример.

А фактите са съвесем различни.

Ще ги спомена само в едно изречение.

Всички световни финасови и икономически институции дават изключително висока оценка за стабилното състояние на България. Дори шефката ЕС Урсула Лайнен, която бе наскоро в София, заяви, че България е много важна за Европа. А повече от половината българи не искат предсрочни избори.

Не мога да се стърпя да не кажа две думи за червения боклук Корнелия Нинова. Без капчица срам от трибуната на парламента тя обяви, че при трагедията в Сотиря, където бе изнасилено и убито дете, държавата отсъствала. Какъв изрод трябва да си, за да се разхождаш върху детски трупчета!?

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (18)

Покажи предишните коментари
 • Велко Димитров

  Сърдечни, приятелски поздравления, Божидаре!
  На мнение съм, че така мислят повечето граждани на България!

 • ШИК

  Браво БОЖИДАРЕ не съм съгласен,че един президент по конституция има право да призова НАРОДА на БУНТ.Аз война не желая по-скоро оставката на такива хора.Да стоят в къши службите да си влязат в истината роля.И се обрръщам към ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР.ГОСПОДИНЕ КАКВО МИСЛИТЕ.

 • Др.решетков

  Не ни закачайте протежето ,той толкова си може ,ние толкова и искахме от него когато го назначихме ! Не е важно дали се излага ,важно е да излага и Българя към която ние от путкинландия имаме сериозен интерес да я експлоатираме и командваме както едно време ! Той винаги се излага пък било то и на слънце или дъжд, срах ни е да не се размаже като л..но ,но все пак както каза ламбата той е к@тил момче ! Шведите го търсели за едни 5 пури от големите ,втората ги била изпушила зад кофите и в европейските петзвездни хотели ,та как ще се разберат там вече не се месим ,те са големи деца, но пурите са си пури изпушиш ли ги остават само фасове и неприятен мирис !

 • Светла

  Докога ще те четем.Просто спри да ръсиш измислици.

 • Задължително име.

  Заплаха за мира в страната? Хахаха, пълни глупости. Аз не виждам заплаха за мира в думите на презудента, но не съм изненадан, че един хейтър я е изхалюцинирал.

 • балгарин от народа

  Колко мъка има по света Господе.
  Прости му за лъжите и простотиите. Може би това е единствения начин някой да му даде някой лев.

 • Chocho

  Пропуснахте да кажете, че на върха на простотията стой ББ, който дори изпревари и Живков по простащина. За да избере човек България като местоживеене, би трябвало да е със много сериозно психично заболяване. Народа тъне в мизерия, а вие говорите за някакви похвали ? Добре ли сте ?
  Не сте ли разбрали, че комунистите си останаха на власт и мачкат наред или просто сте част от тях ?

 • читател

  отговори на: Chocho

  Мий тоалетни в Англия, неадекватнико... НародА, тънел в мизерия! Не че за миене на тоалетни се изисква грамотност, ама... Та мий си тоалетните в Англия и се радвай на прекрасната си мизерия извън България!

 • Симеон

  Абсолютно точно казано, перфектно формулирано. Шофьорчето на самолет говори бавно за да се чува, дали е наизустил написаното му. Жалка работа.

 • Пловдивчанин

  Изключително неприятен и много прост, елементарен.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм