Тотев: Жителите на Централен са щастливи, че Стаменов им е кмет!

Автор:
Сряда, 04 Септември 2019 16:55
Тотев: Жителите на Централен са щастливи, че Стаменов им е кмет!

Градоначалникът Иван Тотев благодари на кмета на Централен Георги Стаменов за усилията, които полага да направи района си красив и приятен за живеене.

Двамата откриха днес изцяло реконструирана с модерни съоръжения детска площадка, която днес се пукаше по шевовете от деца. До нея има монтирани две нови тенис маси и фитнес на открито, а цялата зона в района на бул. Менделеев, зад сградата на Колодрума е обновена.

Ако не беше Георги Стаменов нищо от това нямаше да се случи. Това показва стила на работа на районния кмет - неговия визионерски подход и чувство за естетика. Живущите в Централен имат голямо щастие, че имат такъв кмет, заключи градоначалникът.

Кристина Иванова, вицепрезидент на TELUS International Europe - фирмата, която е инвестирала над 53 000 лева в реновираното градско пространство, също изказа благодарност на Стаменов.

Благодаря за помощта на кмета на район Централен Георги Стаменов и на екипа му, подчерта Иванова, която е вицепрезидент „Операции“ в TELUS International Europe.

Детска градина “Радост” в квартала също е с освежено дворно пространство - има нови пейки, пребоядисани са оградите, освежени са зоните за игра, както и цветните лехи. От фирмата са подарили и 200 пейки, които вече са разположени в обновената зона.

Благодаря за подкрепата на кмета Иван Тотев, заради която този проект,  е вече факт. Благодаря на TELUS, че се включиха с труд и средства в една зона, която от години се борихме да облагородим. Надявам се, че жителите на района ще използват с удоволствие новите придобивки - за игра, спорт и почивка, каза Георги Стаменов.

Той припомни, че с настъпването на есента ще бъдат засадени нови дървета и теренът залесен, така че следващата пролет мястото да стане "оазис на квартала".

Кметът Иван Тотев изказа признание и на компанията за заразителния пример, който дава със социално-отговорното си поведение.

Това което се случва днес и през последните години е страхотно. Благодаря на TELUS за инициативите, които организира – чрез тях компанията заразява другите с тази си социална отговорност, допълни градоначалникът.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм