Кметът: Ако не беше Георги Стаменов, Бунарджика нямаше да се случи!

Автор:
Сряда, 04 Септември 2019 12:35
Кметът: Ако не беше Георги Стаменов, Бунарджика нямаше да се случи!

Иван Тотев: Кметът на Централен показа, че може да управлява и малки, и много големи проекти!

Кметът и лидер на ГЕРБ Пловдив Иван Тотев обяви пред журналисти, че кметът на район "Централен" Георги Стаменов " си върши прекрасно работата и е най-подходящият кандидат за поста".

Това стана по време на откриването на новата детска площадка с тенис маси на бул. Менделеев, зад сградата на Колодрума.

Тъй като сме в район Централен, категорично искам да кажа, че Георги Стаменов направи много. Оценявам работата му на много високо ниво. Той показа, че може да управлява не само малки, но и много големи проекти. Цялостното обновяване на Бунарджика например нямаше да се случи ако не беше Стаменов, категоричен бе градоначалникът.

Той неволно издаде, че вероятно Стаменов ще бъде кандидата на ГЕРБ за следващ мандат в Централен, защото обяви, че "пред една майка, току-що е дал първото първото си обещание - да направи 100 детски площадки в района през идващите 4 години".

Вчера видях снимки в един малък партиен офис как се бяха събрали хора, които издигнаха непознати лица за районни кметове. При нас няма как да стане това. Все още на местно ниво обсъждаме кандидатите и за листа и за районни кметове, допълни Тотев. По думите му вчера със Здравко Димитров цял ден са работили по листите и те все още не са изпратени на Изпълнителната комисия в София.

Със сигурност кандидатите за кметове на Тракия и Западен ще бъдат настоящите районни кметове Костадин Димитров и Димитър Колев, за Северен вероятния претендент е шефът на Паркове и градини Стоян Алексиев, а за Южен все още не е ясно след отказа на Атанас Узунов и Костадин Язов. За Източен се спрягат имената на сегашния кмет Николай Чунчуков и на шефа на ОП Чистота Иван Стоянов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (14)

Покажи предишните коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм