Узунов за номинацията си за кмет: Никога не казвай никога!

Автор:
Сряда, 14 Август 2019 16:57
Узунов за номинацията си за кмет: Никога не казвай никога!

Никога не казвай никога. С този афоризъм Пламен Узунов, настоящ съветник на президента Румен Радев и бивш шеф на Областна дирекция на МВР Пловдив отговори на въпрос на Plovdiv-online дали ще се кандидатира за кмет на Пловдив.

Въпреки, че Узунов е номиниран от 2 районни организации на БСП в града под тепетата, той все още не е решил дали ще участва в кметската надпревара.

Знам, че съм номиниран, но никой не е разговарял официално с мен. Това са фактите. На този етап това не ми влиза в плановете, заяви Узунов пред Plovdiv-online в отговор на въпрос дали е взел вече лично решение.

Президентският съветник посочи, че ако получи официално предложение, ще даде отговор до началото на септември.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • читател

  Шофьорите на самолети от Графа не са ли го номинирали още?!? :):):)

 • истината

  На фона на очертаващата се кандидатура на Николай Радев, Пламен Узунов е все пак някакво решение за БСП в Пловдив, с което могат криво-ляво да излязат от ситуация по-достойно. Трудно е да се проумее защо Гергов толкова натиска за Радев, при положение че той е една одиозна фигура. Натоварен е с тежки компромати в битието си на съветник, и с изключително лоша лична репутация. Може биГергов с кандидатурата на Радев иска да покаже, че в БСП - Пловдив има човек, който може да вземе по-малко гласове на изборите и от него. Странно и нелогично е всичко това.

 • До истината

  Съгласна с Вас. Пловдивчани само като разберат, че някой не е роден и расъл в Пловдив, какъвто е Н. Радев и веднага го зачеркват. Това са местните особености и всички, които се занимават с политика в този град трябва да ги знаят. Доколкото знам, Радев е от старозагорските села някъде, дошъл е в Пловдив когато е бил вече над тридесетгодишен. Та този човек през живота си не е говорил на "майна" и не знае и не милее за нищо истински пловдивско. Най-вероятно е и от някой шопски футболен отбор, както всички селяни извън Пловдив. Как да гласуваме за него.

 • Григорова

  Пламен Узунов е много добра кандидатура, ако се съгласи - ок! И моля ви, не говорете глупости за Николай Радев. Може да не е подходяща кандидатура за кмет, но като общински съветник си вършеше добре работата. Няма кой да го оцени, защото герберите са калинки малоумни, но нагли и крадливи като кмета си.

 • г-жо Григорова,

  Шефът на транспортна фирма „Автотранс 2000“ Димитър Чолаков събирал пари за подкупи на общинари от останалите превозвачи. Това скандално разкритие направи управителят на „Хебросбус“ Веселин Дошков. По думите му парите са събирани за общинския съветник Николай Радев. Според Дошков пари са събирани за решаване на проблеми със субсидии, за преразпределяне на средства останали от карти и различни проверяващи. Сумите са варирали между 2 и 5 хиляди лева.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм