Все пак Славчо е кандидат на НФСБ и ВМРО

Автор:
Четвъртък, 01 Август 2019 11:48
Все пак Славчо е кандидат на НФСБ и ВМРО

Все пак Славчо Атанасов ще бъде издигнат за кмет от НФСБ и ВМРО. Затова са се договорили двете формации на преговори продължили до късно снощи.

На представянето на Славчо Атанасов за кмет присъстваха зам.-председателят на ВМРO Искрен Веселинов, депутатът от Пловдив Александър Сиди, шефът на НФСБ Валери Симеонов и  заместникът му в партията и депутат Валентин Касабов.

Славчо Атанасов започна предизборната си кампания със старите приказки за приемен ден - всеки ден, граждански съвет във всеки район и намаляване на данъците.

В типично негов стил обяви, че подписва договор с пловдивчани.

Трябва нотариус, провикна се мъж с тъмносиня тениска.

По-прозрачно от това няма как да бъде - всички медии са тук, отвърна Атанасов.

Ти си юрист, колкото съм и аз, контрира го мъжът, но бе помолен да замълчи, за да си зададат въпросите журналистите.

Апология на бившия кмет направи най-възрастната общинска съветничка Лилия Учкунова, която поддържаше Славчо и в предишния му мандат.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • Слай

  Инчев, Инчев, казах ли ти да не се изхвърляш като чикия на мокър пясак

 • читател

  Тъп избор, но винаги ГЕРБ може да направи още по-тъп избор ала баба Цецка национал, с натрисането на местната баба Цецка - Зико... Раданов лузър и отрепка, номиниран от чумавите глигани в ГЕРБ Петров, Дедев...https://plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/16d5d4190f4ea61faa39c0ffee3bbe63_L.jpg https://www.plovdiv-press.bg/wp-content/uploads/2018/09/stefan-dedev.jpgИ дебеласа с буса Дошков...https://plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/1e3e8ec5b0b3c825c37b3dd35a370e4d_L.jpg
  Забравих и милата картинка баба Цецка пловдивска с идиотът на Радан, дето извърва самолета и набута българските превозвачи, радостен на предишните избори срещу ГЕРБ. http://devedzhieva.com/wp-content/uploads/2015/10/devedjieva_malinov_ziko-610x350.jpgЛузър до лузър и по средата Орех.

 • Възмутен

  Ало, читателя/писател/, трябва много да си си повярвал...Щом като аз добре знам кой си, какво остава за тези, с чийто имена се ебаваш постоянно.Правиш се на мъж, но не си толкова смел! Дано си подготвен да си понесеш отговорността, защото и по снимчиците, които използваш много се издаваш/ вече някои от тях си ги използвал към статии/ Каквото и да си въобразяваш, няма да успееш! Хайде честито!

 • читател

  отговори на: Възмутен

  Уникално прост бе, Възмутен!!! По-тъп от Зико си... Да не си Пешо Умното... Или Лъчо Мозъка... То бива бива, ама да пише в нета и да не знае как да търси снимки в гугъл... Да не си натровеният орех, може би само той не може да търси снимки и не защото не знае как, а няма ръце дървото...:):):)

 • читател

  Имало ли е македонска наденица на представянето, мажоретки пред тоалетните и чистачките с естествени метли ли са мели около клоуна на СКАТ политкомисар Славчо.:):):) Борето Инчев правилно го е нямало на този политичекки фарс... А и червени бабички със зелени чорапи имало ли е? И с какви чорапи беше политическата бабичка Славчо...:):):)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм