Обрат в издигането на Славчо за кмет: Няма такова!

Автор:
Сряда, 31 Юли 2019 19:13
Обрат в издигането на Славчо за кмет: Няма такова!

Борислав Инчев: ВМРО не е давало съгласие Атанасов да бъде издигнат за кмет 

Каракачанов няма да присъства на официалното обявяване на кандидатурата му

От ВМРО се разграничиха от съобщението, било пратено от самия Славчо Атанасов

ВМРО-БНД не е давало съгласие за обща кандидатура с НФСБ за издигането на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив. На обявената за медиите утре пресконференция за представянето на номинацията няма да присъства нито лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов, нито някой от заместниците му. Това съобщи председателят на ВМРО - Пловдив Борислав Инчев, който посочи, че е разговарял по темата с националното ръководство на партията. 

Дали ВМРО ще подкрепи кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив ще стане ясно, едва след среща с него и ако той приеме програмата на ВМРО за управлението на града, подчерта Инчев. 

Той посочи, че до момента разговори с Атанасов не са провеждани, има само устна уговорка за насрочване на среща. Лошо е когато се прави опит комуникацията между коалиционни партньори да протича през медиите, това трябва да става в работен формат, коментира Борислав Инчев.

Що се отнася до изпратената по имейли покана до медиите за представянето утре на кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив, Инчев обяви, че съобщението е изпратено от мейл, водещ към разширение на пощата на Славчо Атанасов.

Източник: faktor.bg

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (8)

 • Слай

  Бориславе, не ти прави чест. И много добре го знаеш. Разбирам, политика, политика, но трябва да има някаква етика и морал. Младо момче си, не се хлъзгай по плоскостта на политическата поквара.

 • Браво

  отговори на: Слай

  Напротив, браво на Борислав Инчев! Откъде накъде ВМРО ще се унижава с предателя и винаги губещия безгръбначен Славчо Атанасов?!! Нека сами си издигнат читав човек, достатъчно се доказаха на изборите преди месец, а и в Пловдив са силни! Браво г-н Инчев!

 • читател

  Ако Борето Инчев бъде номиниран за кмет и в ГЕРБ приемат идиотското решение на "Комиците" на ГЕРБ - триото: дебелака с буса Дошков и двата чумави глигана Петров и Дедев, за номинация на баба Цецка пловдивска - Зико, да, колкото и да не ми се вярва, ще се гласува за Б. Инчев и ВМРО! Поне Борето ще върши работа, а не клоунади с тоалетни, мажоретки, метли и сълзливи срещи на политкомисар Славчо с червените бабички със зелени чорапи.

 • читател

  Избирателите на Славчо тръпнат днес: :):):)
  https://plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/695602f312e9d3ed2e127f55306dadcd_L.jpg

 • читател

  И затвор за ББ и Тотев... https://plovdiv-online.com/biznes/item/45564-ludi-ili-biznes--snimki#... Какви времена бяха: идиот до идиота срещу ГЕРБ и по средата натровен Орех...:):):)

 • Радостина

  отговори на: читател

  Читател, успокой се бе! Започваш да ме плашиш в тези жеги - ще получиш удар! Не мога да допусна да те загубим, преди тези решителни избори!

 • читател

  отговори на: Радостина

  Споко, Радостина, предполагам си си все същата от снимката. И слагай на китарата бяла шапка като си на протести!

 • читател

  отговори на: читател

  Може и червена, за да е в тон със зелените чорапи! :):):)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм