Тотев: Славчо и Радев са стари лица, Каназирева - неопределена!

Автор:
Понеделник, 22 Юли 2019 15:34
Тотев: Славчо и Радев са стари лица, Каназирева - неопределена!

Стари физиономии. С тези думи кметът Иван Тотев характеризира евентуалните кандидат кметове – опоненти на ГЕРБ.

Нито един от кандидатите, които се спрягат от другите партии, не може да има самочувствието, че може да направи или да даде повече от нас на града. Голяма част от тях – всички, които чувам до момента са стари лица. Не можеш да бъдеш 6 пъти кандидат за кмет и на седмия да ти повярват хората – визирам Славчо Атанасов. Не можеш да бъдеш Каназирева, която остана неопределена през всички тези години – ти си ту с едните, ту с другите, говориш си с всички, политиката я разглеждаш на маса, трапезна политика – с всеки да седна да се разбера. Това не е политика.

Или пък един Николай Радев /общински съветник и спряган кандидат за кмет на БСП-бел. ред./ - с цялото ми уважение, но той е толкова стар кадър в местното самоуправление. Толкова години е бил на такива позиции и политиките са ясни там – те са изключително наивни от типа на безплатни детски градини. Те са такива, защото никога няма да управляваш и да ги провеждаш.Така че хората, които са срещу нас не ни не ни притесняват, заключи Тотев.

ГЕРБ има самочувствието да каже, че има най-добрите управленски мандати след 1980 г. Ние сме променили живота на пловдивчани, накарали сме много хора от България да вземат осъзнато решение да дойдат да живеят в Пловдив и да родят детето си тук. Нашият фокус са гражданите на Пловдив, посочи градоначалникът.

Местните избори са най-важните и ние много сериозно се подготвяме за тях. Важно е ние да имаме добър кандидат и правилен подбор на хората. ГЕРБ в момента има най-подготвените хора за града. Голяма част от хората в партията, нямат нищо общо с нея, допълни той.

По думите му, винаги има едни 15% по време на избори, които мигрират от една в друга партия.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • читател

  Радев срещу ГЕРБ с баба Цецка пловдивска - Зико! Колко познато и колко очакван резултат, ако се номинира пловдивската баба Цецка - Зико! https://m.netinfo.bg/media/images/29378/29378027/640-420-radan-kynev-v-nedelia-otivame-na-praznik-a-ne-na.jpg. Бомбето Зико с нелепия си слоган "Да решаваме заедно" изтапанен все още над офис на Дошков https://i.ibb.co/s5kZn7F/viber-2019-07-17-13-51-30.jpg/от миналите избори с бай Радан/, вече доказа, че на баскетболистите им е разреден въздухът около кратуните, като зае позицията на Дошков и останалите дебелаци за набутване на пловдивчани...

 • Курти

  отговори на: читател

  Дървена кратуноооо!
  Признай си колко ти плаща Зико за таз неуморна рекламна дейност?

 • Веско

  Радев сигурно пак е бил пиян за да се кандидатира.

 • читател

  Карето нагли дебелаци воглаве с баба Цецка пловдивска Зико - рекетиращи управлението на ГЕРБ за милиони. https://plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/1e3e8ec5b0b3c825c37b3dd35a370e4d_L.jpg

 • Курти

  отговори на: читател

  Дървена кратуно!
  Признай си колко ти плаща Зико за таз неуморна рекламна дейност?

 • В. Д.

  Шефът на транспортна фирма „Автотранс 2000“ Димитър Чолаков събирал пари за подкупи на общинари от останалите превозвачи. Това скандално разкритие направи управителят на „Хебросбус“ Веселин Дошков. По думите му парите са събирани за общинския съветник Николай Радев. Според Дошков пари са събирани за решаване на проблеми със субсидии, за преразпределяне на средства останали от карти и различни проверяващи. Сумите са варирали между 2 и 5 хиляди лева.

 • Жак

  Изключитебно точен анализ на инж.Тотев.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм