Глобиха съветник на Каназирева за неработещ климатик в рейс

Автор:
Вторник, 18 Юни 2019 16:22
Глобиха съветник на Каназирева за неработещ климатик в рейс

Община Пловдив глоби с 300 лв фирмата на общинския съветник от Съюз за Пловдив Димитър Чолаков "Автотранс Чолаков" заради неработещ климатик в автобус. Причината - няма фреон. Това съобщи днес кметът Иван Тотев.

Той коментира, че е абсолютно безобразие в автобусите да не се пускат охладителните системи в тази жега, още повече, че тази година от градската администрация увеличиха компенсациите на превозвачите с 1 млн. лв.

Това е абсолютно безобразие, тъй като в изискванията на община Пловдив към превозвачите абсолютно задължително сме сложили специална глоба за климатици този път. Защото ние в правилата пишем, че трябва да има климатик, но се принудихме да пишем допълнително, че трябва да има работещ климатик, посочи градоначалникът.

Той призова гражданите да проявяват нетърпимост към това и да сигнализират.

Общината разполага с 4-5 служители, които всеки ден се качват в автобусите и правят проверки.

При нас като има сигнал се отреагира. Община Пловдив има хора на терен, които всеки ден се качват в автобуси и правят проверки. Но то има 28 линии, по 7-9 автобуса има в линия, над 200 автобуси се движат по линиите. Имаме 4-5 човека, които проверяват. Освен за климатици те проверяват и дали са измити рейсовете и т.н. Ние сме си свършили работата с тези договори и условията в тях. Но това са парите на пловдивчани, трябва да се реагира, категоричен е кметът.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • читател

  Пловдивската Мадам Лъжа - Дани Каназирева, затова пък върти на 6 климатиците в луксозните си недвижими имоти по балансова стойност в обръчите й от фирми за 761 500лв., а пазарна поне два пъти повече. https://i.ibb.co/NmjSkgf/17052019.jpg
  https://i.ibb.co/G0DCWxx/223.jpg

 • хаха

  Много малко за този изедник - бълха го ухапала, колко дава на Каназирева в чували и откъде ги има, а?

 • иситината

  На Чолаков му излезе златно това съветничество. 100 бона шари на Здравка за да го вкара на избираемо място в листата си Дошков и другите взеха хубавите линии, а Здравка/Дани не си мръдна пръста въпреки, че беше част от управляващите , а сега и глоба.

 • читател

  отговори на: иситината

  Пишете ги тези работи овреме, да го пуснем на финансовото разузнаване. Менда вероятно го е емнала вече с гарантирани разултати за местните избори, че пловдивската Мадам Лъжа - Дани Каназирева-Кленджарова /че и името и не може да се разбере от измами/ нещо пак щяла да се явява. Като гледам разработките на ДАНС, по-скоро ще играе шах с Маринела... И яде фафли Марица.

 • читател

  770 000 лв, тази гладна адвокатка Мадам Лъжа - Дани Каназирева, най-вероятно, ако вярваме на слуховете, че взимала но 100 000лв. за съветник, за два мандата по 3,4 кретена в ОС е събрала пачки за имотите си...

 • Превозвач

  Колко прости са Тотевите тролчета. Ееех Ваньо ,как си го набиваш сам. След 7 юли ще получаваш още призовки от прокуратурата, а медиите в който се къпеш от любов ще бъдат най критични към теб. Мислил ли си ги тия работи? Нада ли ?

 • ДАНС

  отговори на: Превозвач

  Върти си геврека на автобуса и мълчи... Тери ЕООД, Терикс ЕООД, Карловска ЕООД и т.н. някой от десетките фирми от обръчите фирми на пловдивската Мадам Лъжа - Дани Каназирева без дейност, но с имоти за стотици хиляди лева в баланса си. Върти геврека и пускай климатика, че прегряваш и ще минеш на Фафли Марица като сем. Арабаджиеви!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм