Направете Св. Валентин още по-вълнуващ с „Ултима“

Автор:
Петък, 08 Февруари 2019 08:23
Направете Св. Валентин още по-вълнуващ с „Ултима“

Последната книга от предизвикателната трилогия на Л. С. Хилтън излиза точно навреме, за да разчупи стереотипите, да прогони свенливостта и да ви освободи от задръжките! Дългоочакваният финал на еротичната трилър поредица разпалва въображението, а криминалната сюжетна нишка поддържа интереса на читателя до последната страница. Февруари е месецът на любовта и виното, а този горещ роман определено ще допринесе за разпалване на страстите и ще създаде подходящата „празнична“ атмосфера.
Не се стеснявайте – осмелете се да го прочетете!

Ултима

от

Л. С. Хилтън

обем: 264 стр.

цена 14,95 лв.

ISBN 978-954-26-1885-0

Превод Дафина Янева-Китанова

За книгата
Красивата собственичка на художествена галерия Елизабет лесно разпознава фалшификатите. В крайна сметка собственият й живот е една илюзия. От истинското й име и самоличност вече няма и следа. Те са дълбоко скрити под мрежа от лъжи и труповете на мъже, безразсъдно изпречили се на пътя й.
Елизабет се оказва въвлечена в смъртоносна игра между сръбски подземен бос и корумпиран италиански полицай, който не й е безразличен. Тя е изправена пред огромно предизвикателство: да създаде фалшификат на картина, който престижна аукционна къща да продаде за рекордна сума. За Елизабет възможността да отмъсти и на бившия си шеф е вълнуваща почти колкото нетрадиционния секс, към който е пристрастена. Особено при положение че залогът е собственият й живот и този на мъжа, когото обича.

За авторката

Л. С. Хилтън е носителка на наградата „Автор на 2016 г.“ на списание „Гламър“. Провокативната й трилогия за „Маестра“, „Домина“ и „Ултима“ е преведена на над 40 езика.
Л. С. Хилтън завършва Оксфорд, а след това учи история на изкуството в Париж и Флоренция. Пише статии за големи ежедневници и модни списания, работила е като преводач, арткритик и радиоводещ. Автор е на няколко исторически романа и биографии.
Днес живее в Лондон, където работи по книгите си. След завършването на еротичната трилогия смята да се отдаде на нови жанрове. Предстои да видим с какво ще ни изненада след „Ултима“.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм