Трето издание на Скрити огньове от Сандра Браун

Автор:
Сряда, 04 Декември 2019 15:56
Трето издание на Скрити огньове от Сандра Браун

Издателска къща „ХЕРМЕС“ ООД

представя

СКРИТИ ОГНЬОВЕ

от

Сандра Браун

Обем: 384 стр.

Цена: 17,95 лв.

ISBN 978-954-26-19017

Превод: Огнян Алтънчев

Може ли любовта да просъществува в суровите условия на тексаските равнини?

Очаквайте от 10 декември!

С всяка своя книга Сандра Браун приковава вниманието на своите читатели и те остават запленени до последната страница. „Скрити огньове“ не прави изключение. В историята тя умело вплита интриги и романтика, за да създаде неповторимо напрежение, характерно за нейното творчество.

По-рано тази година родните читатели се насладиха на още два нейни романа – новото издание на „Само спомен“ и публикувания за първи път в България „Ярост“.

А сега можете да се впуснете в книжно приключение с третото издание на „Скрити огньове“ и да станете част от една вълнуваща история, изпълнена с тайни, страст и омраза.

За книгата

Напуснала Северна Каролина след опит да бъде изнасилена, Лорийн Холбрук пристига в Тексас, поканена от Бен Локет за секретарка на жена му – Оливия. Жестоката новина, че Бен е починал предната нощ, и хладното й посрещане от съпругата му са нов удар за Лорийн. Изпаднала в безизходица, младата жена е принудена срещу 20 000 долара две години да играе ролята на съпруга на арогантния им син – Джаред. Постепенно Лорийн научава тайните на семейство Локет и с изненада открива, че Джаред може да бъде нежен и добър. Между тях обаче се издига сянката на Оливия, която тласка Лорийн в ръцете на похотливи бандити…

За автора

Сандра Браун е работила като модел и телевизионна водеща преди да се посвети изцяло на писателското поприще. С „Горещи страсти в рая“, „Огледален образ“, „С дъх на скандал“ и „Френска коприна“ Сандра Браун успява да покори множество американски и световни класации.

С всеки следващ успех, изразяващ се в милиони продадени екземпляри, писателката печели и признанието на критиците, които я увенчават с наградите Уелдънбукс, Далтън,наградата на Романс Райтърс ъв Америка за постижения в жанра, с отличителния знак на успеха на Американ Бизнес Уименс Асошиейшън, награда за изключителни литературни постижения и наградата Ей Си Грийн.

Така се стига до момента, в който милиони читателки по света се оказаха подвластни на неустоимата романтика на творенията й, преведени вече на 34 езика. По три от романите й са заснети филми.

За последните години Сандра Браун има 68 бестселъра в класацията на Ню Йорк Таймс, издала е над 75 романа и е продала над 80 милиона екземпляра по света! Тя е и единствената, която е имала по едно и също време 3 бестселъра в класацията.

Първото издание на „Скрити огньове“ е от 1982 г. От тогава до сега интересът към книгата не стихва.

ОТКЪС

— Вие сте мис Холбрук — каза Оливия.

          Това бе изявление, а не въпрос, затова Лорийн отговори също така кратко:

          — Да, Лорийн Холбрук.

          Жената изглеждаше малко по-висока от Лорийн. Косата й бе тъмна, но в нея се виждаха и сребърни нишки, които й придаваха особена привлекателност. Бе слаба, но стоеше гордо изправена и дори някак си скована. Тази войнствена поза я правеше да изглежда по-едра, отколкото всъщност беше. Лицето й, с маслинен оттенък, нямаше бръчки. В слабата светлина цветът на очите й не можеше да се види, но с известно смущение Лорийн долови, че те се взират в нея с проницателността на ястреб.

          Беше облечена в зелена рокля от някаква твърда материя и би било напълно несъвместимо с характера й, ако по нея имаше дори и една-единствена бръчица, конец или какъвто и да е недостатък, хвърлящ сянка върху нейната безупречност. Поради малко раздърпания си вид, Лорийн се почувства в неизгодна позиция. Лицето на жената не изразяваше нито одобрение, нито неодобрение от появата на гостенката.

          — Аз съм Оливия Локет. Надявам се, че пътуването ви е минало без произшествия. — Без да дочака отговор, тя продължи със същия отривист глас: — Струва ми се, че сте дошли напразно. Нямам представа какво е имал предвид мъжът ми, когато ви е поканил.

          Лорийн бе смаяна от грубите думи на Оливия Локет. Къде беше Бен? Очевидно мисис Локет я е очаквала. Защо е тогава този враждебен тон? Тя заекна:

          — Аз… аз… сигурна съм, че ако седнем и поговорим за това, Бен ще ви обясни…

          — Джаред добре ли е, Пепе? — прекъсна я Оливия, без да обръща внимание на обяснението.

          — Si, сеньора Локет — отвърна бързо човекът, който се бе спуснал да помогне на Джаред, все още подкрепящ младия мъж, отпуснал се върху него.

          — Снощи е пил до късно, предполагам — каза Оливия.

          На Лорийн й се стори, че крайчецът на устните й потрепва в далечен намек на усмивка, но той веднага изчезна и тя си каза, че това е било плод на въображението й. Коя майка би се радвала да види сина си в такова състояние?

          Продължавайки да не обръща внимание на Лорийн, Оливия отново се обърна към Пепе:

          — Отведи Джаред в обора и го накарай да изтрезнее. — Тонът й бе язвителен. — Мис Холбрук, ще изпратя някого да вземе чантите ви.

          Лорийн прие това за покана, която бе крайно време да получи. Да, но къде беше Бен — в Кийпойнт? Защо я бе изоставил по такъв начин?

          Прихвана полите си и се заизкачва по стълбите, докато се изравни с Оливия. Жената й отправи студен поглед и в стомаха на Лорийн се загнезди лошо предчувствие. Все пак събра смелост и каза:

          — Ако повикате мистър Локет, сигурна съм, че…

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм