Нов любовен БГ филм на Николай Волев

Автор:
Петък, 30 Март 2018 12:28
Нов любовен БГ филм на Николай Волев

Вече е факт официалната премиера на "Извън пътя" - първия изцяло любовен филм на големия български кинорежисьор Николай Волев. След 16 години пауза бащата на култови ленти като "Да обичаш на инат", "Господин за един ден" и "Маргарит и Маргарита" се завръща на големия екран. Премиерната прожекция в Пловдив е на 1 април, неделя, от 18:30 ч. в Lucky Дом на киното.

"Извън пътя" разказва историята на успешен в миналото драматург, изгубил творческото си вдъхновение и тръпката от брака, който броди с джипа си сред красотата на българските планини. По време на един от преходите застаряващият творец среща прелестна муза на прага на женствеността. Близостта между 55-годишния Стефан и 19-годишната Салия, която търси душата си без посока, прераства в силна привързаност. Платоничната им връзка се движи по ръба на бръснача и причинява дълбоко страдание на дългогодишната предана съпруга на драматурга, актрисата Лидия.

Официалната премиера в столицата се състоя на 28 март в кино "Люмиер" в присъствието на Николай Волев - сценарист, режисьор и продуцент на филма, и актьорите Деян Донков, Аня Пенчева, Калин Сърменов. Слушахме музика на живо - китара, контрабас и акордеона на неповторимия Нено Илиев.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм