Кметът: Предаваме на следващите управници подреден и красив град!

Автор:
Петък, 22 Март 2019 14:28
Кметът: Предаваме на следващите управници подреден и красив град!

Отворена е програмата за културна инфраструктура, по която община Пловдив ще кандидатства с проектите за Източната порта и Небет тепе.

Това съобщи кметът Иван Тотев.

Той посочи, че прагът за финансиране по програмата е 9 млн. лв., а реконструкцията на двата знакови обекта ще струва 10-10,5 млн. лв. Разликата ще бъде покрита от общинския бюджет, допълни градоначалникът.

Одобрено е разрешителното на идейна фаза за Източна порта. Проектът предвижда закупената къща на ул. Иван Срамицир да бъде съборена.

На нейно място ще бъде построен информационен център с кафене, което ще има изнесена тераса към древния главен вход на Филипополис, уточни Тотев.

След завършването на двата проекта цялата централна част на Пловдив ще бъде готова, обяви той.

Така ще можем през есента да предадем на следващите управляващи един подреден и красив град, заключи кметът на Пловдив.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • Не се предаваме

  Г-н КМЕТЕ, убедени сме че, Вие отново ще сте кмет след изборите на есен. И Ви уверявам, че ще работим затова. АЛТЕРНАТИВНИТЕ НИ ПЛАШАТ ПЛАШАТ

 • Уауууу

  Със милиони задължения, корупционни практики, разпродадени зелени площи и хиляди съюартиици в кметствата.

 • читател

  Нама какво да се предава, тъй като ГЕРБ ще управлява отново Пловдив. Дано на СДС им дойде акъла и за местните избори продължат сегашната коалиция, която ще е успешна!

 • читател

  Възможно е ГЕРБ да управлява отново Пловдив, но това няма да е Иван Тотев. По-слаб кмет/и по-крадлив/от него, нашият град не е имал! Прочие, да се правят далавери е повсеместна практика на рожбите на БКП гербери! Даже и аз по някой път се възмущавам!

 • читател

  отговори на: читател

  "читател", ГЕРБ със сигурност ще управлява Пловдив и не виждам причина, да не бъде номиниран отново Тотев. Надявам се този път ББ да влезе в час и да не прави изборни идиотщини ала баба Цецка, с тиха поддръжка на нашата си пловдивска баба Цецка - Зико!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм