Д-р Грудев: Кабинетът работи за пълен 4-годишен мандат!

Автор:
Вторник, 20 Февруари 2018 11:07
Д-р Грудев: Кабинетът работи за пълен 4-годишен мандат!

Общинската структура на ГЕРБ – Асеновград проведе общо събрание. Над 100 членове на общинската организация се събраха в сградата на стария Съвет в Асеновград, за да обсъдят текущи и организационни въпроси. На срещата присъстваха народният представител и общински ръководител д-р Христо Грудев, общинското ръководство и общинските съветници от ГЕРБ.

Д-р Грудев запозна присъстващите със ситуацията в държавата, с направеното от правителството на Бойко Борисов до момента, обясни и позицията на ПП ГЕРБ по най-дискутираните теми – здравеопазване, европейски фондове и Европредседателството на България.

„Правителството на ГЕРБ и Обединени патриоти е стабилно и работи за пълен четири годишен мандат, каза Христо Грудев.

По време на събранието присъстващите отправиха много въпроси за Водния цикъл в Асеновград и контрола по неговото изпълнение.

Беше изразено недоволство от организацията и контрола на движението в града, както и от корекциите, наложени по проекта. По думите им те са за сметка на общината и ще бъдат плащани от джоба на жителите на Асеновград.

В отговор на това общинският ръководител на ГЕРБ поясни, че общинските съветници са направили всичко възможно да не се стигне до това състояние, но въпреки че са най-голямата група в Общинския съвет, не са били допуснати до участие в Експертни комисии. Това е наложило и смяната на председателя на Общинския съвет.

В края на срещата Христо Грудев благодари на членовете на ГЕРБ за присъствието и изразените позиции и обеща по-често да събира актива за подобни срещи

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм