Здравко излага не само себе си, но и премиера

Автор:
Събота, 01 Октомври 2016 11:05
Здравко излага не само себе си, но и премиера

Областният управител на Пловдив Здравко Димитров е известен с това, че той изключително много се интересува от власта не заради хората, а заради личните си интереси.

Това заяви депутатът от ГЕРБ Пловдив област Методи Андреев, помолен да коментира пред Plovdiv-online казуса с твърдения на Камен Шишманов от Управителния съвет на  Ловно-рибарско сдружение Съединение 1906, че областният управител Здравко Димитров е искал да изгони ловците от вилата в местността Калето в землището на Съединение, която  по-късно е била криминално разрушена. /Вижте Още по темата/

Само си спомнете как преди 2-3 месеца за шеф на Напоителни системи в Пловдив бе сложен абсолютно некомпетентен човек – той може да е добър за семейството и познатите си, но няма представа от хидромелиорации и никога не е управлявал държавно предприятие, каза Андреев.

Това е човек, който е много близък до Здравко Димитров – прословутата битка да получи някакво парче от баницата, е именно причината този човек да бъде назначен в Напоителни системи.

Там има служители с висше инженерно образование, които са започнали от най-ниското ниво и са там от 15-20 години, хора, които не са напускали предприятието даже когато е било най-тежко. Нито един от тях обаче не бе издигнат за шеф, абсолютно като парашутист бе спуснат този и то не без сериозната намеса на самата Менда Стоянова, което мен много ме учуди.

Ние с нея много спорихме по въпроса и тя каза, че това било въпрос на висши политически цели, каза Андреев.

Дали са висши политически цели не мога да кажа, но мога да кажа едно – че този човек е от листата на Здравко Димитров и той бе сложен там да реализира една определена задача, категоричен е Андреев.

Каква ще бъде тя, ще стане ясно, когато излязат счетоводните баланси на предприятието и отчетите за тази година, обясни депутатът от ГЕРБ Пловдив област.

Няколко пъти в пловдивски медии се цитират информации как Здравко Димитров се опитва да влияе върху решения на Общински съвети, включително и на Пловдивския общински съвет, продължи Методи Андреев.

Тъй като е приятел на премиера, той не разбра следното нещо – че по този начин излага не само себе си, но и политическата сила, на която той принадлежеше, а и самия премиер, каза Андреев.

Ако тази случка със Съединение дойде в Комисията по антикорупция и конфликт на интереси в Народното събрание, аз ще гласувам да бъде изпратена до ДАНС и главния прокурор. Аз вярвам на тези хора - на ловците, които подали сигнала, те не са политически оцветени, казват винаги истинатата и са много задружна организация, категоричен е депутатът.

На всяка цена трябва да спрем използването на държавната власт от хора като Здравко Димитров, които искат да укрепят и развият своя бизнес, заключи Методи Андреев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (18)

Покажи предишните коментари
 • Петров

  Г-н "Гого" благодарение на помияра Петко Димов-сегашния управител и компания, ОДИТЪТ Е УСТАНОВИЛ, че от 1 800 000 лв. ПЕЧАЛБА ЗА 2015, само за 3, 4 месеца, Напоителни системи ЕДВА СЕ ИЗДЪРЖА и заплати няма да се плащат. През трите си години управление - инж.ВЕЛЕВ, управител на Напоителни системи до преди няколко месеца, успя да направи за предприятието това, което предшествениците му не са и сънували, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА СИ! И пак благодарение на професионализма му, той остава ЕДИНСТВЕНИЯ специалист в сферата на хидромелиорациите, оценен не само в Пловдив! И това е безспорен факт! Колкото до протежето на З.Димитров, едва ли ще реализира каквато и да е задача,което е доста над възможностите на един бивш охранител /а не "мениджър на фирма"/, който не знае къде се намира, но "Златен скункс" за некадърност и некомпетентност, със сигурност ще получи, което пък може да е висшата му политическа цел! БРАВО г-н Андреев, поздравления за смелостта, много вярно и точно е написаното от Вас.

 • запознат

  Гого, предишният управител остави клона с над милион печалба, сега не се знае дали след още някои друг месец ще си вземете и заплатите.

 • пепи

  След управлението на предишния управител поне нямаше липси, за сегашния, ще разберем когато приключи настоящия одит, но това може би се дължи на факта, че предния управител поне знаеше каква точно е дейността на напоителни системи, което за съжаление не може да се каже за настоящия.

 • срам

  Това е боклукът от героичния град.
  Но вече идва времето да отиде на сметището.
  Със задължените му покровители, барабар.

 • хахаха

  Тоя Петко Димов ще бъде даден още в понеделник на икономическа полиция, за злоупотреби.

 • Петров отново

  Адмирации г-н Андреев! УДОВОЛСТВИЕ Е човек да Ви чете, слуша, Вие сте единствения политик и човек, който направи и продължава да прави най-много за напоителни системи, и не само. И не сте сам, много хора Ви подкрепят и са до Вас. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС едно държавно предприятие не беше съсипано и напълно ликвидирано в последните три години.и бъдете сигурен, че много хора виждат и оценяват това, което правете.
  Колкото до жалките коментари по-горе/Гого, тошо,иван, читател и още един/- нормално е да се страхуват от сянката си компанията аматьори, които сигурно са разбрали,че този път няма да останат на работа, заедно с всички нови протежета на бившия охранител.

 • 112

  За затвора е Петко Димов. И скоро ще бъде там.

 • Най-много запознат

  Помиярът Петко Димов знае, че никъде и в никоя фирма няма да влезне оттук нататък. Където мине Петко и компания, трева не никне . Няма и да се измъкне от предстоящите разследвания след всички доказателства, които има срещу него, и не само срещу него. Този път от напоителни системи доста хора ще бъдат уволнени и ше отидат там, където им е мястото.
  Много хубава и вярна статия.

 • Оператор от НС

  Ако знаете колко сте глупави всички ,ще се самоубиете. Смешника Андреев казал нещо и го анализирате като политически месия. Оставете го да си лае това беззъбо куче.

 • Асанчо Динков

  Много сте запознати бе, май тия интриганти който ги изгониха и още няколкото който са на службичка в Напоителни системи, се надяват че Бай ти МЕТОДИ още ще си развява баиряка както преди. Покрай него си мислят че ще си стоят на службичка и ще си топлят столчетата по канцеларийките. Да, ама СВЪРШИ. Управителя трябва да е мениджър, не е задължително да е инженер. За това има служители които да работят, не да се крият по канцелариите и да въртят ИНТРИЖКИ.
  РАБОТА ТРЯБВА В НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ, РАБОТА, РАБОТА

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм