Само идиот може да каже, че съм пощенски гълъб

Автор:
Четвъртък, 01 Септември 2016 09:16
Само идиот може да каже, че съм пощенски гълъб

По 300 души на нощ правят опити да минат през границата ни. Едно време един на месец беше много.

Това каза премиерът Бойко Борисов по бТВ тази сутрин, като допълни, че напоследък се моли единствено да избегнем емигрантската вълна.

Само идиот може да каже, че съм куриер или пощенски гълъб, обяви Борисов в отгово р на критиките на Корнелия Нинова, Радан Кънев и Татяна Дончева, че изпълнявал такива функции между Анкара и Берлин. 

На нашата граница има една 80 милионна държава, която ако се срине икономически и финансово, плюс терористичната война, която се води вътре в нея, на сирийската граница, не знам дали хората си дават сметка какви катастрофални последици ще има.

Само висша дипломация от целия ЕС, от целия свят, може да помогне, обясни Борисов ситуацията на юг от нас.

Това че някои от опонентите ги дразни че с толкова хора си говорим на малко име, а позициите, които отстоявам, влизат в решения на Европейския съвет, защото затварянето на балканския път не е само моя идея, борил съм се за да стане факт, каза още Борисов.

Доналд Туск, председател на ЕС един час си говори с мен какво искам в Братислава да влезе в дневния ред, как практически веднага на България да се помогне...

Най ме дразни като ми кажат „Вие не сте сами, България не е сама". Искам конкретни решения, каза премиерът. Искам техника и средства, заключи Борисов.

По темата за президент, той за пореден път повтори, че ще се кандидатира не на тези, а на следващите избори.

Готови сме с кандидата ни, а на 2 октомври не само ще обявим името, но и всички рекламни материали ще тръгнат из страната, каза Бойко Борисов.

Той ожали Радан Кънев, че хората му са в кабинета и правят реформи, а лидерът им говорел обратното - че не правят реформи и са опозиция.

Чуди се какво да каже, заключи Борисов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • читател

  Както и предполагах, след неуспешния червен опит за дискредитация на летния сезон с главанаците на Митьо Очите, кандидатът за президент на ГЕРБ ще е кметът на Бургас - М. Николов. Още повече тази година се наблюдаваше рекорден бум на туристи по морето и изключително успешен туристически сезон.
  Ген. Радев няма да вдигне самолета на Столетница, активно "подпомаган" от неадекватното управление на баба Цола Нинова...
  Трябва да се отбележат и усилията на др. Г. Гергов, който каквото можа направи, за да прецака Столетницата... Дори и само появявайки се до баба Цола Нинова...

 • г-жа Бандерова

  Ген.л-нт,д-р Борисов е родният Хенри Кисинджер!Хвала!

 • Cobra

  Борисов не е гълъб, а бял лебед водещ малките патета т.е ние към нещо добро за България. А Димитър Николов наистина има шанс за президент и бил добър. Но партньорите му в управлението са калпави и безлични

 • Симитли

  При нас пощенските гълъби знайш ли ко ги праим? Хахаха

 • опов

  горкият Бойко, никохй не му хваща вяра вече, най-големият комунист е пази яростно всички олигарси!. хората ги дере и скубе яко

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм