Иван Петков: Ще затвърдим позициите си в ШЛ /видео/

Автор:
Петък, 14 Август 2020 07:34
Иван Петков: Ще затвърдим позициите си в ШЛ /видео/

Очакванията са да се представим добре в Шампионска лига и да затвърдим позициите, които има отборът през последните години. Ще се опитаме да интегрираме в първия отбор няколко таланти от школата. Гръбнакът на отбора ще бъде съставен от опитни състезателки.

На този етап Петя Баракова е ново попълнение в клуба.

Голямата интеграция е развитието на младите момичета. Ще повлие сериозно и на подготовката рестрикциите, които са в чужбина заради коронавируса. Нямам още информация за останалите отбори в Националната волейболна лига.

Рано или късно ще разберем и ще имаме нужната информация, която да ни бъде от полза. Нямам очаквания за жребия в Шампионската лига. Лесни отбори няма.

Който и да ни се падне ще бъде тежко, но ще бъде удоволствие за зрителите, които ще дойдат в залата. Новото име в щаба е Лазар Лазаров, който ще бъде помощник-треньор. Искам да пожелая късмет и успехи на Владимир Орлов, който пое Локомотив (Пловдив).

Много сме доволни от лагера на националния отбор, който проведохме. За нас беше важно той да се състои.

Имахме време да изчистим нашата игра и да ги подготвим чисто физически. Получи се добър лагер. Надявам се да сме здрави и да излезем колкото се може по-бързо от тази ситуация и животът да започне да протича по нормален начин, заяви пред volleymaritza.bg старши-треньорът на Марица Иван Петков след първата тренировка на тима за новия сезон.

Видео

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм