Кой е главнокомандващият?

Автор:
Петък, 26 Октомври 2018 15:05

България води балансирана политика на мир, на дружба и на сътрудничество на Западните Балкани. За първи път в учението „Тракийски меч“ участват всички страни – САЩ и 9 балкански държави, което показва много добра координация и уеднаквяване на тактическите действия.

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който присъства на заключителния етап на многонационалното учение „Тракийски меч - 2018“ на Силите за специални операции на страните-членки на инициативата В-9 от Югоизточна Европа.

Президентът Румен Радев, макар да се води главнокомандващ по конституция, липсваше. По същото време той имал среща с лидера на БСП Корнелия Нинова за обсъждане на алтернативния държавен бюджет, който тя и екипът й били изготвили в сянка.

Демонстрацията се проведе на учебен полигон „Ново село“ и беше наблюдавана от командирите на Силите за специални операции, военните аташета на държавите-участнички и посланици.

В отговор на журналистически въпрос премиерът Борисов коментира, че Народното събрание вече прие на първо четене пакета от закони за хората с увреждания.

Видяхте и бюджета – 150 милиона лева допълнително. Това, което сме поели като ангажимент, се прави в срок, каза още министър-председателят.

В рамките на демокрацията не мога да кажа кой да протестира и кой не. Това, което сме приели, Министерският съвет и Народното събрание, обещаното е изпълнено в пълен обем, в пъти повече, отколкото по време на управление на БСП, допълни премиерът Бойко Борисов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Бомбето Радев пак зацикли на лоста с главата надолу и задника нагоре... https://img.bg.sof.cmestatic.com/media/images/640x320/Mar2018/2111585309.jpg Пак поредно идиотско политическо решение в синхрон с чумавата червена Коза.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм