×

Внимание

JFolder: :files: Пътят не е папка. Път: /home/coip4i9i/public_html/images/1200

×

Забележка

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/1200

Пролетно почистване в Столипиново

Автор Plovdiv-Online
Сряда, 06 Април 2016 16:33

Както във всички други квартали на Пловдив, така и в „Столипиново“ ОП „Чистота“ започна мащабно пролетно почистване.

„За целта пренасочихме техника и от други райони , но без допълнителни разходи от бюджетни средства за извозване на отпадъците. Почистването там е всекидневно, но след запролетяването на някои участъци се оказа по-голямо натрупване на отпадък“, заяви директорът на общинското предприятие Иван Стоянов.

При срещите му днес с жители на квартала те декларираха желанието си чистотата да бъде опазена, а бившите сметища като междублоковите пространства на ул. „Соколите“ и ул. „Калина“ със съдействието на ОП „Градини и паркове“ да се запръстят и затревят с райграс, за който да се грижат целогодишно, така че зелените площи да допринесат за по-добрата визия на жизнената среда.

„Имаме уверение от тяхна страна, че ще образуват доброволчески формирования, които да следят и пазят целогодишно чистотата на квартала“, допълни Иван Стоянов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • Наивник

    „Имаме уверение от тяхна страна, че ще образуват доброволчески формирования, които да следят и пазят целогодишно чистотата на квартала“
    Май ще чакате още 130 години

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм