Дани Каназирева върху кафе-автомат

Автор:
Понеделник, 02 Ноември 2020 12:02

На интересна партийна реклама се натъкна наш читател, възмутен от мушенгиите с кафе-автомати на пловдивски вендинг-оператори, сред които и мъжът на областната управителка Дани Каназирева!

Той ни изпраща снимка от рекламен партиен плакат на Дани Каназирева върху кафе-автомат пред офиса на мъжа й Тодор Каназирев.

Засега не е ясно дали този именно кафе-автомат не е бил свързан към НАП или става въпрос за друг обект на бизнесмена, собственик на фирма Терикс, жилеща държавния бюджет с 5 стотинки на кафе.

Снимките в галерията по-долу са от офиса на Терикс на бул. Марица и от спретнатата кооперация на ул. Карловска, собственост на родителите на областната управителка.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (11)

Покажи предишните коментари
 • Менда

  отговори на: читател

  Измамата към НАП може и да не е толкова крупна, тъй като се оказа че при проверка има артикули по 30стр, следователно Тодор К и Ко може да мамят НАП само с по 3ст.
  Но започваме масови проверки из цялата страна за венниг селяци.

 • Гешев

  отговори на: читател

  Да, има басейн!https://i.ibb.co/NmDjb03/22-19.jpg Проверяваме всичко - от кафе автоматите през басейна до последния етаж на луксозната кооперация, обитавана от ТК и ДК.

 • хаха

  Кафетата са ни без данък:):):)

 • Пловдивчанин

  Иженарицаемата Дани К. няма ли да даде пресконференция по скандала?!? Докато е областен управител де, после ще е късно да говори... Интересно защо други уж сериозни медии мълчат като пили кафе без данък?!?

 • Колеги от Комина

  Проскубано русо и гладно беше преди да влезе в политиката, лъжкинята здравка.

 • Търговец

  Влизам в бизнеса с вендинг автомати. В какво е специализиран Център Терикс? В измами на данъчните - бързам дайте адреса! На номер 19 ли е? Така изглежда от рекламата на русата пичка от плаката. Тръгван от Куртово Конаре, към № 19 и русата кафеджийка. Тя пие ли кафе с клиенти? В село нямаме такива красавици.

 • Стоянов

  Сложете лекар на щаба, да се грижи и дава разпоредби. Тази лъжкиня е вредна за града ни, да се маха.

 • читател

  отговори на: Стоянов

  Да, областната управителка да се заеме с контрола на кафе вендинг измамниците, които цакат със стотинки бюджета с дребни мушенгии.

 • Цацаров

  Мисля, че трябва да отнемем луксозната кооперацията на Дани като на Ванко 1 и от център за кафе да стане център за борба с Короната.

 • кафеджия

  Последно вързаха ли машините на мъжа на областната Каназирева към НАП и пуснаха ли кафетата.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм