Прекрасен резултат за Здравко Димитров и районните ни кметове

Автор:
Вторник, 29 Октомври 2019 12:21

Прекрасен резултат за Здравко Димитров - 20% разлика. Сигурен съм, че ще го надгради на балотажа.

Това заяви на пресконференция областният ръководител на ПП ГЕРБ и два мандата кмет на Пловдив инж. Иван Тотев.

Резултатите ни от първия тур са много добри и недвусмислено показват желанието на пловдивчани да се продължи успешното управление на града от 8 години насам, каза Иван Тотев.

Имаме 17 съветници в новия Общински съвет, няма друга партия, която и с малко да се доближава до нас. Вторите са с една 7 съветника. Това показва не само пъстър съвет, но и, че не е възможно управление без ГЕРБ в Пловдив. Така че очаквам победа във всичките 5 райна на балотажа и разбира се, категорична победа на Здравко Димитров за кмет.

Политиките ни ще бъдат с тежест в управлението на Пловдив и заради най-голямата група общински съветници на фона на групи от по 5 души.

Имаме и за първи път в Пловдив кмет, спечелил на първи тур - Костадин Димитров в район Тракия! Изключителна победа за един професионално подготвен човек, той има опит и като зам.-кмет в район Централен и два мандата начело на Тракия, каза още Иван Тотев.

Благодаря на всички, които ни дадоха отново доверието си, нека ни подкрепят и на втория тур, за да продължи развитието на Пловдив, заключи той.

Председателят на Предизборния щаб Александър Държиков също подчерта много добрите резултати, които показват желанието на хората да се продължи с успешното управление на града.

В пресконферецията участваха всичките 5 кандидати на ГЕРБ, които отиват на балотаж като победители с големи разлики от първия тур.

Подкрепете ги в неделя!

Пловдив не може да се управлява от кметове, които имат по 5 общински съветника!

ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • десен

  Славчо ще управлява влака за София.Да си взима еднопосочен билет и да се маха от града ни.Пловдивчани са консервативни и паметливи! На предатели, вкарали комунистите в управлението на града ни, те ще посочат вратата. ОСТРАКИЗЪМ за Главчо, да си се гушкат с Каракачанов и Симеонов по софийските кьошета. Да не се наложи с камъни да го изгоним тоя навлек, затова с бюлетина № 43 за КМЕТ и кметве на райони!!!!!!

 • читател

  отговори на: десен

  Има и откачалници - фенове на Славчо Метлата в Пловдив, https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpg но за радост са малко.

 • zapoznat

  отговори на: десен

  Славчо е НАЙ-ВРЕДНИЯТ политик за Пловдив от новата история на града ни! То(й) се гордее с една
  тържествено открита от наго тоалетна, с приемен ден, в който реална работа не е вършил, с работата си с деца ( като педагогически съветник в Столипиново), и други срамни, според нормалните пловдивчани, работи!! Затова, пловдивчани ще съберем пари за билет на този индивид за София.

 • десен

  отговори на: zapoznat

  Обявявам началото на кампания за събиране по 0.01 лев ( една стотинка) за билета на Славчо за напускането (окончателно) на града ни. Парите ще се събират пред Община Пловдив , в бурканче с надпис "ЗА билета на Славчо"!!!Пловдивчани, помогнете да освободим града си!! По 1 стотинка и да гласуваме в неделя с № 43!!!!!!

 • читател

  отговори на: десен

  По-добре да събираме копейки за Славчо Метлата. https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpg Че левове за повече имоти в България не му трябват. На вокзал, бронированый поезд и да купи някоя дача в Русия с копейките...

  * 25/6/2018г г-ца Стоева получава дарение на офис в блока на адвокатите - блока на аптека Марица до Съда - даряват баба Пена и дядо Стою - бащата и майката на Славчо;
  + купен от баба Пенка на 2/10/2010г. от Зелда Инвест ООД – Славчо е кмет.
  * 6/6/2016г г-ца Стоева получава дарение на двуетажна къща 90м2 с двор 500м2 в с. Скутаре от баба Пена;
  + 25/7/1999г. Славчо купува държавна земя – парцел 455м2, който после застроява с двуетажна къща.
  * 6/6/2016г. г-ца Стоева получава двуетажен магазин 65м2 на Събота пазара - дарен от баба Пена и бай Стою;
  + 30/1/2008г. купена 6м2 общинска земя от бай Стою от Славчо, докато Славчо е кмет, превърнала се в магазин.
  * 25/11/2011г. г-ца Стоева получава дар от майка си - жената на Славчо Атанасов - 85м2 апартамент в центъра до Житния пазар.
  + 4/5/2006г. купен от жената на Славчо, докато Славчо е кмет на Тракия.
  * Партерен магазин до Аптечно до МОЛ Пловдив е собственост на скромния паркетен войвода Славчо Атанасов!
  + 14/11/2007г. купен от бай Стою, по време на изборите, който Славчо Атанасов печели за кмет.
  https://i.ibb.co/3Yhb44Z/image.jpg
  * 17/3/2009г., докато Славчо е кмет на Пловдив, на бай Стою прави земенка с МЗХ на две забутани наследствени ниви из първомайско с прекрасна нива 10дка с лице на път в с. Скутаре, която през 18/2/2015г. продава на частна фирма.

 • читател

  отговори на: читател

  Чудесен баща, хубава щерка докторка - психиатърка! След изборите ще има много работа за нея от заблудени гербаджии! А и татко кмет ще помага на всички, с каквото може!

 • читател

  СДС във втория тур за ГЕРБ срещу https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpgполитическата отрепка Славчо Метлата - браво! https://i.pik.bg/news/880/660_fcf8d7ff0f6a88a5acda507623314671.jpg Успехс № 43 в бюлетината!

 • читател

  Вторият недвижим имот, прехвърлен на преименуваната дъщеря на Славчо Метлата от фамилията Атанасови:
  * 6/6/2016г. г-ца Стоева получава двуетажен магазин 65м2 на Събота пазара - дарен от баба Пена и бай Стою;
  + 30/1/2008г. купена 6м2 общинска земя от бай Стою от Славчо, докато Славчо е кмет, превърнала се в магазин.
  Но подробности за него утре, че там далаверата е дълга и включва участие на бащата на политкомисара бай Стою сергиджията, частници, общински покупко-продажби, застрояване и т.н вонящи на македонска наденица опереции на политкомисар Славчо!

 • читател

  И може ли баща, да не е "чудесен", ако дари дъщеря си, още докато е студентка с имоти за над 400 000лв. "Чудесен", но откъде са парите https://i.ibb.co/18FCvcH/image.jpgна Славчо Метлата... И от далаверата с метлите на политкомесар Славчо - метли за 1 300 000лв заплатени от пловдивчани. https://i.ibb.co/z4FR6dK/1300000.jpg Чудесен баща! https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpg Идиотке !

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм