Наградиха зам.-апелативния прокурор на Пловдив

Автор:
Вторник, 24 Октомври 2017 11:56
Наградиха зам.-апелативния прокурор на Пловдив

Главният прокурор Сотир Цацаров е наградил Атанас Гичев, заместник-апелативен прокурор на Пловдив, с грамота и почетен знак на Прокуратурата на Република България за висок професионализъм в цялостната му работа като прокурор.

Той е поощрен и от Висшия съдебен съвет с отличие Личен почетен знак - първа степен – „Златен" за образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества. Наградите бяха връчени на Атанас Гичев, който навърши възраст за пенсиониране, от апелативния прокурор Иван Даскалов в присъствието на колегите и съдебните служители.

„Прокурорската колегия ви благодари за годините на честен и всеотдаен труд в съдебната система. Оценяваме, че с професионалното си поведение и висок морал, вие сте един от магистратите, които изградиха съвременния облик на българското правосъдие. Благодарим ви за проявената почтеност и за личния ви принос за въздаване на правосъдие, което да оставя в обществото чувството за законова и човешка справедливост", е записано в решението на Прокурорската колегия на ВСС.

Атанас Гичев е работил като прокурор в продължение на 39 години, като кариерата му е преминала на всички нива в прокуратурата в гр. Пловдив.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм