#Уволни Дани! Умря училищен директор на 50 г.!

Автор:
Петък, 20 Ноември 2020 12:49
#Уволни Дани! Умря училищен директор на 50 г.!

#Незабавна оставка на областната управителка Дани Каназирева!

Тотална некомпетентност, хаос, водещи до поредица смъртни случаи на учители в областта!

При това Каназирева иска училищата да заработят от понеделник!

За сравнение - учениците от 6. до 12. клас в София ще си останат на онлайн обучение минимум до 27 ноември!

УВОЛНЕТЕ ДАНИ КАНАЗИРЕВА! НЕЗАБАВНО!

Подпишете петицията за уволнението й - отнема минутка, спасява животи:

https://www.peticiq.com/dani-kanazireva-ostavka?uv=30501749&utm_source=fb_share&fbclid=IwAR0nrhP4InvxTMWJ-sDqpHqg3C5PcEoRhVkp8CgEzBXGfHPXPd7KDqO9ZGo 

Ето последният драстичен случай!

На 50 години - без придружаващи заболявания, почина директорът на асеновградското ОУ Петко Каравелов.

Коронавирусът го е уморил изключително бързо след лечение с антибиотик вкъщи.

Няколко часа по-късно почива и майка му!

„Понякога човек е безсилен пред изпитанията на живота! Трудно е да приемем, когато близки хора си тръгват, без да имаме възможността да се сбогуваме един с друг. Искам да изкажа най-искрените си съболезнования на семейството на Христо Андонов – отличен професионалист и истински добър човек. Поклон пред паметта му!“, написа на страницата си в социалната мрежа кметът на Асеновград д-р Христо Грудев.

Директорът на ОУ „Петко Каравелов“ стана жетва на COVID-19. Андонов се лекуваше вкъщи с антибиотик, тъй като сиптоматиката му го позволяваше. Във вчерашния ден обаче състоянието му внезапно се е влошило и той е изгубил битката срещу болестта. Не е имал съпътстващи заболявания. Няколко часа по-късно е починала и неговата майка, която е била настанена в болница за лечение, също с установен коронавирус.

Погребението ще се състои днес (20.11.20 г.) в тесен семеен кръг.

Кът за поклонение е обособен в двора на ОУ „Петко Каравелов“ – при пилоните със знамената - откъм входа от страната на болницата.

Всеки може да положи цветя.

От името на кмета на Асеновград доктор Христо Грудев, венец ще поднесе заместник-кметът по хуманитарните дейности на общината инженер Петър Петров. В учебното заведение е обявен Ден на траур днес и занятия няма да се провеждат, а флагът на България там ще бъде спуснат наполовина.

Христо Андонов е роден на 07.10.1970 г. От септември 1995 г. работи като учител по история в ОУ „Петко Каравелов“. От 2005 г. до момента бе директор на същото учебно заведение. Той беше и обществен възпитател в Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) към община Асеновград. Училищният директор беше член на Общинския оперативен щаб за превенция и борба с коронавируса COVID-19.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм