Неуспешен опит на Каназирева за извънредна сесия

Автор:
Вторник, 04 Юни 2019 10:55
Неуспешен опит на Каназирева за извънредна сесия

Опозицията не успя да използва местния парламент за трибуна на предизборен ПР

Неуспешен опит за свикване на извънредна сесия от Съюз за Пловдив.

Припомняме, че съветниците от партията на Дани Каназирева събраха 21 подписа, за да получат отговори на въпросите си как са изхарчени 20 млн. лева, предоставени на Пловдив за ремонти и благоустрояване в зоната между бул. „Княгиня Мария Луиза“ и бул. „Марица юг“ по Оперативна програма „Региони в растеж“.

Местният парламент обаче бе в намален състав от 21 души, което е недостатъчно, за да се събере необходимия кворум.

На извънредното заседание дойдоха само представители на инициаторите от Съюз за Пловдив, Патриотичен фронт и БСП.

Предвид наближаващия местен вот, вероятно, ако се бе състояла, сесията щеше да се превърне в трибуна за политически ПР на опозицията и хвърляне на обвинения и критики към управляващите.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (43)

Покажи предишните коментари
 • КОНПИ

  отговори на: ДАНС

  От 17 май ли? https://i.ibb.co/LpZmXSW/17052019-002.jpg

 • КОНПИ

  Също...https://ibb.co/w6zVFyX

 • Жълтата подводница

  Кленджарова няма непотопен политик към който се лепне - то не беше бай Йордан генералчето, Гергов, Куневица, Раданчо, Зико, Славчо, сега е ред и на Инчев:)

 • За Дани

  отговори на: Жълтата подводница

  Жълтия, всички тия искат да се залепят за Каназирева , а не обратното .

 • ДАНС

  Историята на кооперация в Кършияка на Дани Кленджарова започва чрез фирма, регистрирана на близък на Дани Кленджарова в далечната 2008г, когато пловдивската Мадам Лъжа е активна членка на ГЕРБ Пловдив. Фирмата е с активи за 1млн. лв, никакви недвижими имоте сред активите, задържения над 900 000лв, вкл. над 350 000лв. към банки, печалба около 21000лв - класическа фирна от средния бизнес.

 • ДАНС

  Въпросната фирма, собственост на близък на Дани Кленджарова през 2011г. е продадена по номинал 5000лв, на офшорка, регистринарана на Сейшелските острови, собственост на г-н Ръсел. /Дани Кленджарова през есента на 2010г. вече е изключена от ГЕРБ, с обвинения, че е зависима от местни олигарси/. Данните за продажбата на фирмата се потвърждават от самия Ал. Ръсел и агент 093198. Фирмата през 2011г. вече е на сериазна загуб от над 100000лв. През 2012г. е почти на нулева печалба. През 2013г. офшорката е обратно закупена по номинал - 5000лв, от лицето близко до Дани Кленджарова, като в отчета на фирмата все още съществува банков заем за над 270000лв. В същата 2013г в активите на фирмата вече с възстановена собственост на лицето близко до Дани Кленджарова се появява парцел до Новотела вписан в активите и за 150000лв., като очевидна в същата година банковият заем е от 236000лв. е върнат окончателно и фирмата повече няма кредити към банки.

 • д

  През 2013г. се регистрира фирма с кучешко име, собственост този път на най-близък кръвен роднина на пловдивската Мадам Лъжа - Дани Каназирева и недвижимите имоти - кооперацията със земя до Новотела - преминава в капитала на фирмата с кучешкото име. А за фирмата препрала най-вероатно пари през офшорката остават задължения за близо 2млн. лв. И така 2 години след изритването на пловдивската Мадам Лъжа от ГЕРБ през 2010г. - нейн кръвен близък роднина на достолепна възраст се сдобива в фирма без никаква дейност, но в капитала с част от кооперация /5 апартамента/ оценена на 451000лв.... През 2017г. пловдивската Мадал Лъжа закупува фирмата с кучешко име и недвижимите имоти в актива си и става едноличен собственик на фирма с капитал от 451000лв. Странно защо през 2018г., вероятно с приемането на закон за делкариране на собствеността на политици пловдивската Мадам Лъжа продава пак на свои роднини същата фирма с петте апартамента в капитала. Част от кооперацията - още 3 апартамента по подобен начин са включени в капитала на друга фирма без дейност, отново собственост на близки кръвни роднини на Дани Каназирева.

 • хаха

  отговори на: д

  ама тя тая Здравка много кръв, много чудо имала бе, голяма кръводарителка ще излезе а?

 • ДАНС

  отговори на: хаха

  За кръв не знаем, но пари, офшорки и недвижими имоти, както и десетки фирми, купувания, продавания на такива нямат изброяване. Май трябва помощ от чуждестванни служби да търсим. Пловдивската Мадам Лъжа не си поплюва и през 2018г. купува продава фирми, уникална далавераджийка.

 • ДАНС

  Пловдивската Мадам Лъжа има афинитет към 2005г. В редица фирми от обръчите й от фирми регистрирани на нейно име или на най-близки нейни роднини в името стои 2005г. Какво ли толкова важно се е случило тогава, че да включва тази години... Дали финансовите й далавери не са, за да уреди родата до пето коляно и всъщност кога се ражда Теодор? Не Рузвелт ДАНС има предвид? Освен това в кръга на Пловдивската Мадам Лъжа - Дани Каназирева очевино са любители на Карловска отлежала ракия поне 22 години...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм