Кметът на Южен откри 13-та детска площадка

Автор:
Понеделник, 03 Юни 2019 16:39
Кметът на Южен откри 13-та детска площадка

Кметът на Южен Борислав Инчев откри нова детска площадка на ул."Поручик Въльо Стефанов" до бл. 1114. Това е 13-тата поред детско съоръжение, изградено по време на мандата на кмета Борислав Инчев.

Площадката разполага с пързалка, люлки, клатушки, беседка, пейки, изградени са подходи до входовете, поставено е и ново осветление. ,

Стойността на инвестицията е 57 000 лв.

По-важното обаче е, че изграждането на съоръжението слага край на евентуални намерения за застрояване на зелена площ, изтъкна кметът на Южен.

Радвам се че днес имаме възможност да открием третата за тази година детска площадка в Южен. Тя е втората за този участък и се надявам с нея вече децата да имат достатъчно място за игра.

Детската площадка е втората в този район и ще осигури достатъчно място за игра на децата, посочи Инчев.

Пред следващите месеци предстои нова детска площадка, която ще е на кръстовището на ул. Тодор Александров и ул. Дрин, каза още кметът на район Южен.

Той допълни, че всяко едно от местата, които администрацията на Южен прави за децата е ново, красиво, модерно и безопасно.

И през тази година приоритет за администрацията са децата, парковете и местата за игра, каза районния кмет Борислав Инчев. 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

  • читател

    И тази македонска наденица днес плю гаднишки, с чесново-паркетна воня по ГЕРБ, ама дано малко му остава!

  • колчо слепеца

    Да види дупките по улиците в Кючука, и да ги запълни.А той завалията само детски площадки праИ.А улиците, а днес от Бялата воденица до Бетонния мост с кола се пътуваше( сутринта около 8) за 60 миути!!!??? ПО-смотан кмет не е имал квартала ни, вместо ясни приоритети- нови улици за ИЗЛИЗАНЕ от квартала,НОВА канализация в уликите, НОВА транспортна схема на градския транспрот в , за и от квартала--само детски площадки , в които да се събират наркомани и пияници.Инчев, аз съм избирател и нЯМА да гласувам за теб и или подобни ти от МВРО. А родът ми е от Македония, гръцка Македония.

  • Иво Тонев

    Едвам изчакваме да му мине мандата. Пред блока всички коли се разбиха от дупките. Подали сме жалби от 3 години и няма резултати.Комшиите искат да го съдим !!! Наистина човека е много далеч от истината!!!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм