Младен Шишков: Повишаването на доходите е важен приоритет

Автор:
Младен Шишков: Повишаването на доходите е важен приоритет

Повишаване на доходите на българските и европейските граждани ще е сред основните приоритети в нашата работа, заяви на среща в Пловдив кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ Младен Шишков.
В централния предизборен пункт на партията на Главната пешеходна улица той разговаря с жители и гости на Пловдив.
„Членството на България в Европейския съюз даде тласък в развитието на регионите. С помощта на оперативните програми имаме нови пътища, училища и детски градини, паркове, спортни зали. Обновихме цели зони и подобрихме средата, в която живеем. Сега основен приоритет в нашата работа ще бъде повишаване на жизнения стандарт и увеличение доходите на гражданите“, каза Младен Шишков в отговор на въпрос на пловдивчани. Като друг акцент той определи откриването на работни места, които ще задържат младите хора в страната ни.
Младен Шишков бе категоричен, че правилният избор на 26-ти май ще гарантира стабилността, развитието и авторитета на страната ни в Европейския съюз. Той призова гражданите да гласуват за листата на ГЕРБ за членове в Европейския парламент, която е с номер 12 в бюлетината.
На срещата присъстваха кметът на пловдивския район „Централен“ Георги Стаменов, кметът на Община Раковски Павел Гуджеров, общински съветници от ГЕРБ.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • Стрина Нейковица

    Пенсионерка съм. Рано си лягам. Отивам до тоалетната да се поомия и ... от чинията наднича Младен Шишков: "Ще имаме нови пътища, училища, детски градини, спортни зали"... Хукнах към хладилника, да пийна айрянче, оварям и ... Младен Шишков: "Ще повишим стандарта на живота и доходите на българските граждани". Затичах се към терасата, на чист въздух, че започна да ми прилошава и там ... пак Младен Шишков, облегнал се на парапета и ми дума: "Ще открием нови работни места, за да задържим младите хора в страната ни ... ще ... ще ...". Събудих се обляна в студена пот! Благодаря Ти Господи, че това беше един вълнуващ сън! "Наистина блажени са вярващите", си помислих и се запътих да си претопля постната супичка за обяд!

  • читател

    отговори на: Стрина Нейковица

    с № 12 за 12 победа на ГЕРБ над червените дебили на Мадам Лъжа!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм