Прокуратурата разследва сигнал за морски вили на Йончева

Автор:
Вторник, 23 Април 2019 17:39
Прокуратурата разследва сигнал за морски вили на Йончева

Върховна касационна прокуратура се самосезира по повод публикация в електронния сайт ПИК със заглавие "Сензационно разследване на ПИК: Семейството на Елена Йончева с три къщи на морето. Усвоени 400 000 лева европари."

В представената информация се посочват данни за извършено престъпление при изграждане на къщи за гости по Програма за развитие на селските райони /ПРСР/ 2007 - 2013 г., финансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.

От обвинението посочват, че данните са недостатъчни и затова се налага проверка от ГДНП.

Предстои извършване на документална проверка на проекта, като на място служители на ГДНП ще извършат и проверка дали къщите за гости се ползват по предназначение.

Ще се изискат заверени копия от регистри за настанените туристи за български и чужди граждани, от документацията за регистриране и категоризиране на обектите, както и информация за заплатените туристически данъци за пренощували туристи.

По време на проверката ще се направят справки за постъпилите регистрационни карти за нощували туристи. Ще се провери и дали вписаните в регистрите гости действително са посетили проверяваните къщи за гости.

Определен е едномесечен срок за извършване на проверката.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (30)

Покажи предишните коментари
 • читател

  С № 10 за България - червени дебили! https://tribune.bg/bg/politika/radev-ninova-i-stalin-na-bezsmartniya-polk/5
  https://tribune.bg/bg/politika/radev-ninova-i-stalin-na-bezsmartniya-polk/1
  https://tribune.bg/bg/politika/radev-ninova-i-stalin-na-bezsmartniya-polk/

 • Мони

  Др Радев да прегледа своите апартаменти, после на Корнелия имотите, др. Елена с толкова пари и имоти няма как да е евродепутат. Нека др. Радев да се бори с неговата корупция

 • читател

  Чумавата червена коза МилиЙончева продължава да сипе чума сред червените дебили... Да видим сред поредната 12 изборна загуба от ГЕРБ, какво ще измисли...

 • читател

  Водачът на листата на БСП Елена Йончева е с държавна забрана да влиза в Украйна! Тя е в забранителния списък на президента на Украйна, а води евролиста. Причината Украйна да наложи забраната е, че по време на влизанията си там тя е работила за руската пропаганда. И това е ставало с парите от КТБ, обвързана с VTB. Да не забравяме, че майката на Йончева е рускиня, а баща й е агент на Първо главно управление на Държавна сигурност.

 • читател

  3 пъти на червено за 10м минава лудата коза МилиЙончева. И на трите пъти нарушението и се разминава. Е на 26 - минавайки на червено ще срещне в насрещното ГЕРБ и ще умре като луда коза!

 • читател

  И видеото с трите нарушения на МилиЙончева...

 • читател

  Хиперлинк към ютюб с идиотщините на МилиЙончева.

 • читател

  Лойната топка баба Цола Нинова се оплете пак в дърти комунистически лъжи. В Нова взе да лъже пак като дърта циганка относно Кьовеши и че БСП била за нейния избор, но на въпроса, защо червените-дебили депутати в европарламента не са гласували за Кьовеши, баба Цола Нинова каза, ами не знам, не съм ги питала, но не били против /само дето не каза че и те са изтървали самолета като Дакащия дебил и шофьорите!
  По-бързо да идва 26 и да гледаме престрелката в червената землянка след поредната изборна загуба на червените дебили.

 • читател

  Лудата чумава коза МилиЙончева пак се изказа в помощ на Русия!!! И против санкциите! Ген. Решетников явно пак е правил преводи в рубли към червените дебилки и баби Цоли - Нинова и МилиЙончева!!!

 • читател

  Мадам Лъжа пак закопа БСП. В поредното си появяване по Нова, лъжещата като дърта циганка на пазар Мадам Лъжа, пак излъга нагло. Наглата приватизационна оядена лойна топка излъга, че с мъжа и карали с 2500лв месечно. Но от справка в данъчните и декларации се вижда, че няма спестявания за съответния период на 17г, а е получила като депутат над 65000лв, а мъжа и е заралотил 75000лв. за 17г. Следователно е харчила с мъжа си над 11000лв месечно...
  Бабо Доро и чумавите кози! Под строй да гласувате за Мадам Лъжа и МилиЙончева /която само за наем плаща 3400лв/!!! Месечно бабо Доро и чумави кози. С бюлетина 10 - "Коалиция за българия"!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм