Свалиха от зам.-шеф на клуб Милениум 3-тата в листата на БСП

Автор:
Вторник, 16 Април 2019 17:21
Свалиха от зам.-шеф на клуб Милениум 3-тата в листата на БСП

Цветелина Пенкова временно освобождава позицията си на заместник-председател и член на УС на "Милениум Клуб" до следващото Общо събрание на клуба. Това съобщават от сдружението.

За изпълняващ длъжността заместник-председател на УС управителният съвет на клуба назначи Калоян Буковски. 

Пенкова е на трето място в листата на БСП за евровота, след Елена Йончева и Петър Витанов.

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев е едва пети, а сегашният евродепутат Петър Курумбашев  отказа участие в евролистата на червените, тъй като предложеното му 9-о място му се сторило като "подигравка".

В своята позиция от "Милениум Клуб" пожелават успех на Пенкова в кампанията й, подчертавайки, че сдружението винаги е давало възможност на членовете си да се реализират в политиката, държавната администрация или частния сектор. Те подчертават, че нямат никакво участие в номинацията на Пенкова и това е неин личен път.

Макар и безпартийна, "Милениум Клуб България" не е безпринципна организация, посочва се още в изявлението. От сдружението напомнят, че те самите вече са представили своята листа за евровота "Път на младите".

Източник: Блиц

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • големия

  Хубаво момиче .Става...но за друго.

 • читател

  Червеният дебил-"спайперист" е оживял. А дано поумнял. А за Милинеум, насистина положението е крайно дебилно. Те хората от Милиниум си имали техни номинация за ЕП, ама при червените дебили, включая новото им попълнение от Милениум, е нормално да се делилства. Иначе как ще се поддържат 80% дебилност сред партизаните?!?

 • читател

  Инвестиционната финанстка Пенкова, по време на интервюто с тату чалгаджията Слави е показала завидни непознания: не знаела имената нито фин. министър на Великобритания, нито на България.

 • НЕЛИЯНА

  ТОВА БЕШЕ НОМИНАЦИЯ НА БЕЗПРИНЦИПНОСТ И ЛИПСА НА КАКВИТО Е ДА Е БИЛО ИДЕИ! ПТРЕСВАЩО Е ,ТАЗИ ДАМА КОЯТО СЕ СЛАГАШЕ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ, ДНЕС ДА Е ТРЕТА В БСП ПРЕДИ МОНОГО СТОЙНОСТНИ ЛИЦА И ЗНАЕЩИ ЗА КАКВО СА В ЕВРОПАЛРАМЕНТА

 • МИМНА

  ЗА ПЪРВИ ПЪТ Я ЧУХ ЦВЕТЕЛИНА ПЕНКОВА ПРИ СЛАВИ ТРИФОНОВ , ДЪРЖЕШЕ СЕ ПРОСТАШКИ И НАГЛО ! ПОСЛЕ ИЗНЕНАДА В ЛИСТАТА НА БСП! КОЯ Е ТЯ? КАКВА ГАВРА С ХОРАТА ,КОИТО ИМАТ КАУЗА!!!!!

 • ПЛОВДИВ

  ЦВЕТЕЛИНА ПЕНКОВА СТАВА ЗА МЕТРЕСА НА ТРЪМП!

 • ГРАЖДАНКА

  ЦВЕТЕЛИНА ПЕНКОВА САМА ДА СЕ ОТТЕГЛИ ОТ ВТОРОТО МЯСТО!!ТОВА Е НЕЩО НЕЧУВАНО ,НЕВИЖДАНО! БЕЗ ЛИЦЕ ,БЕЗ БИОГРАФИЯ,БЕЗ КАУЗА, БЕЗ КАКВОТО И ДА Е ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТОЗИ ИЗСТРАДАЛ НАРОД, ДА ОТИДЕШ В ЕП ,НА ГЪРБА МУ!СПРЕТЕ СЕ БЕ!

 • читател

  отговори на: ГРАЖДАНКА

  А за биографията не - била дъщеря на някакъв червен боклук от софийските бали. Това е достатъчно за номинация при патизаните.

 • читател

  Гробар в листата на червените дебили - Витанов май се казва. Тъкмо ще им трябва, за да ги погребе в деня на изборите, като разберат, че за пореден път за загубили, въпреки помощта от бомбето Радев чрез руския шпионин Иво Христов.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм