Ученички играят кючек в час, преподавателки ги аплодират

Автор:
Вторник, 19 Март 2019 11:48
Ученички играят кючек в час, преподавателки ги аплодират
Ученички играят кючек в клас, а учителки им ръкопляскат. Това е сцена по време на учебен час в столичното 203-то училище. 
 
Десетки родители на осмокласници искат да преместят децата си в друго училище, защото смятат, че дисциплината и учебният процес не са на ниво. 
 
„Аз и други родители решихме, че трябва да реагираме. Децата ни споделяха, че в училището периодично не се провеждат учебни занимания. Учениците често гледат филми, които нямат връзка с учебния материал. Моето дете бива набедено, че е направило съответния клип с ученичките, които танцуват кючек. Адмирирам автора на видеото, но това не е детето ми”, каза пред Нова тв Даниела Капиева. 
 
„Провела съм разговори с двете учителки, които са били в класната стая. Поискала съм писмени обяснения. От обясненията става ясно, че клипът е заснет в последната минута от часа. Една от преподавателките ми каза, че ученици са я помолили в края на часа да пуснат музика по повод рожден ден. Самият танц е бил в междучасието”, каза Tаня Трапова, директор на 203-тa Профилирана езикова гимназия "Св. Методий".
 
„Предстои проверка по случая. Независимо дали в междучасие, или в час – това не е нормално”, коментира експертът от Регионалния инспекторат по образование Георги Пашов.
 
Източник: Дарик

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм