Нинова и Йончева тръшват Сергей на Позитано 20

Автор:
Неделя, 17 Март 2019 12:19
Нинова и Йончева тръшват Сергей на Позитано 20

Тандемът Нинова&Йончева тръшна лидера на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев на Позитано 20 току-що, като го постави под №2 в листата на БСП за евровота през май.

Новината обяви близкият до Нинова член на Изпълнителното бюро Кирил Добрев, който нерече обвинената за пране на пари в особено големи размери Йончева - флагман на борбата с корупцията.

Останалите в челото на листата на БСП, предложена от Изпълнителното бюро, са Румен Гечев - министър на потъналата икономика от втората половина на 90-те, Иво Христов - професор, нарекъл мнозинството българи дебили, Крум Зарков, който се прочу с фразата си, че с другари от ДС обсъждал как да мъчи десните дядовци, Валери Жаблянов, Деница Златева и др.

Подобна остра вътрешнопартийна операция срещу лидер на ПЕС не е осъществявана досега в политическата история на Европа.

Националният съвет реши да избере Елена Йончева за водач на листата, като нанесе тежка обида на ПЕС и лидера й Станишев.

Самият Станишев бе донесъл подарък за сина на Елена Йончева - фигурка на малък конник.

Имах гости преди известно време - Елена и сина ѝ. И той много хареса един конник, който си прибра и стана една от любимите му играчки. И съм му обещал втори, обясни лидерът на ПЕС, преди инфарктния пленум.

Коментарите в социалните мрежи са най-кратко казано - нов, този път чрез Европейския парламент, имунитет за Елена Йончева, която е обвиняема за пране на пари и участие чрез офшорка в източването на фалиратана КТБ на укриващия се в Белград банкер Цветан Василев.

Не е ясно как Станишев ще обясни в ПЕС избора на БСП да предпочете за водач на евролистата не него, а бившата му половинка, която е обвинена от прокуратурата и е със свален имунитет у нас.

Самият Станишев обеща да няма удари под кръста и, че - по думите му - се надявал изборът да не доведе до разцепление в БСП.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • Слай

  Много ви се искаше да е Станишев начело, за да могат мутрите от Герб отново безпроблемно да спечелят изборите. Но, уви...

 • читател

  Напротив Слай, изключителен дебил си! Изборът на лудата коза МилиЙончева и окончателното скарване на БСП с ПЕС, могат само да допотопят и без това вечния политически лузър - Столеницата. Така, че излапалата чрез офшорка пари на българите от КТБ- МилиЙончева, водач на комунягите. Браво дебили, червени дебели. Не ми се мисли, сега вътрешнопартийно, какви прецаквания ще започнат срещу Мадам Лъжа! Дебили сте, прав е проф. Мокет. А и в списъка кво се получи: като в доброто старо време: роднина, милиционер и т.н. В случая антиджендър, джендър! Венсеремос и да живее Мадуро!

 • Слай

  Ти си за лечение, активно лечение в специализирана клиника...

 • читател

  отговори на: Слай

  Тихо, червен дебил, че в червената землянка Гочоолу /Мадам Лъжа/ и Дочоолу /Добрев/ броят бюлетини, но и др. Гергов няма да се даде без бой! Венсеремос и да живее Мадуро!

 • Слай

  Да, няма никакво съмнение, че си за лечение, в специализирана психиатрична клиника.

 • читател

  отговори на: Слай

  Тихо, червен дебил, бюлетините шумолят. А сега по-сериозно за червените дебили.
  Единственият избор за водач на листата без сътресения в Столетницата щеше да е Деница Златева. Млад човек с европейски виждания, незабъркана в никакви скандали и кражби. Всеки друг ще доведе, което предстои за видим до саботаж от една страна на дебилите на изборите.
  Избирането на СтаниШеф ще е ритник в муцуната на Мадам Лъжа от опозицията /Гергов, Миков, варненци/.Как ще го преглътне и ще агитира за СтаниШеф не е ясно.
  Избирането на МилиЙончева е самоубийство в стил баба Цецка за ГЕРБ.
  Избирането на проф. Мокет - доказателство, че 100% от червените са дебили, освен проф. Мокет.
  Избирането на проф. Гечев - невероятна тъпотия - министър на икономиката по време на най-жестоката икономическа криза в България.
  Но вече е късно, партизаните заложиха да два куци коня, СтаниШеф и МилиЙончева.
  ПС. Дебил - психиатричната помощ е винаги специализирана, ама си дебил.
  ПСПС. Дебилизма не се лекува...

 • Радостина

  Разумен ход на Левицата! В този критичен момент за България, когато се очакват извънредни парламентарни избори всеки момент, Жана д' Арк ще е крайно необходима тук, за да оглави правителсъвото на възхода! Елена е честна и борбена жена и ще е достойна Европарламентаристка!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм