Станишев бие бившата си с 65:60 гласа в Пловдив

Автор:
Петък, 15 Март 2019 09:50
Станишев бие бившата си с 65:60 гласа в Пловдив

Лидерът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев би бившата си половинка и сегашна депутатка от БСП Елена Йончева, обвинена в пране на пари в особено големи размери, при номинациите сред пловдивската структура на партията за водач на евролистата на БСП/ПЕС, стана ясно след проведено гласуване.

За Станишев са се обявили 65 активисти на пловдивската организация, а Йончева е получила подкрепата на 60.

Решаваща роля при налагането на Станишев е изиграл областният лидер на БСП Пловдив Георги Гергов.

Гергов е в открита война с Нинова, чиято фаворитка е самата Йончева, след като Нинова го изгони от Изпълнителното бюро на Позитано 20 преди 2 години.

Пловдивската организация, макар и неединна, е първата голяма в страната, която номинира лидера на ПЕС Станишев за водач на евролистата на изборите през май.

Близо стотина низови организации са предпочели също Станишев за водач пред обвиняемата фаворитка на Корнелия Нинова - Елена Йончева.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • читател

  Др. Гергов няма да прости на Мадам Лъжа, известна сред партизаните от пловдивско като Другарката, която не обича истината. По евроизборите ще стане интересно при дементните избиратели на проф. Мокет!!! Станишев за джендърите, Нинова против джендърите, а червените дебили ще се чудят, ли чудят...

 • читател

  Щом др. Гергов казва: СтаниШеф, значи най-вероятно СтаниШеф ще стане водач на листата на БСП. СтаниШеф е най-новият хит сред БСП, а риалити шоуто сред партизаните е по-интересно от МастърШеф. Мадам Лъжа, я чака люта битка на пленума, за да прокара лудата червена коза МилиЙончева. Над 91% от партизаните по страната са гласували водач на листата да е СтаниШеф. И май той ще Стане Шеф на листата на БСП, което ще е звучен ритник за Мадам Лъжа.

 • Радостина

  отговори на: читател

  Няма нищо лошо г-н Станишев да си остане в България, за да оглави новото правителство след изборите! Жана д' Арк може да бъде полезна и в България и в Европа! А Гергелан забравя кой го направи богат? Ама така е било винаги в живота - Храни куче да те лае!

 • читател

  отговори на: Радостина

  Радостин, опитвате някакъв нов жанр. Лудост в кратка ненормална форма. Г-н СтаниШеф, който ще Стане Шеф на листата на БСП /т.еу. вождач/, да останел в Българпия и да оглавял какво?!? Моля оъбрене се спешко към най-близката аптека Марешки и почвайте хапчета подред. Няма да ви навредят...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм