Нинова и Йончева излъгаха и Европейски журналисти

Автор:
Вторник, 12 Февруари 2019 17:55
Нинова и Йончева излъгаха и Европейски журналисти

Час и половина, след като пресцентърът на БСП разпространи информация за среща на лидера Корнелия Нинова и нейната дясна ръка Елена Йончева с представители на Асоциацията на европейските журналисти - България, на която според съобщението партията и асоциацията са се обединили, че съставът на Централната избирателна комисия (ЦИК) трябва да бъде сменен, от асоциацията обявиха, че на срещата не са заемали позиция за изборната комисия.

"Единствената обсъждана тема по време на срещата с лидера на БСП бяха промените в Закона за личните данни", категорични са от асоциацията. Всичко това се случи миналия ден.

За Нинова и Йончева поредните изцепки не са новина. Защото, където и да минат двете, след тях се носи отвратителната смрад на гнилоч.

Ето защо всеки нормален човек би се зачудил от мераците на тези уж "европейски" журналисти какво правят при уникалните шарлатанки, каквито всъщност са всички от елита на червени кхмери.

Според логиката тези журналисти трябваше да се срещнат с управляващите, от които да потърсят обяснение за промените в закона. Защото другото поражда съмнения. Още повече, че за липсата на коректност в ръководството на СЕЖ съм писал няколко пъти.

Става въпрос за различните аршини, с които мерят, когато трябва да се защитават журналисти. Но решението да търсят контакти с отявлени мошеници, които вървят срещу България, и през годините са доказвали, че след всяко тяхно управление държавата се превръща в гробище, много ме притесни. Не искам да съм лош пророк, но стара истина е, че, който е потърсил контакти с Нинова, после много, много дълго страда. Морално.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

 • читател

  Мадам Лъжа освен лъжи, кво друго може да прави... И червената коза МилиЙончева...

 • Тони

  Краят на ГЕРБ идва, защото не можете да спрете да крадете. Последните разкрития са за Спартак Николов в Марица, четете преди да напишете нещо. То се вижда кой лъже и краде!!!

 • читател

  отговори на: Тони

  Ха-ха-ха, Тони, ти явно си от дебилите на проф. Мокет. Марш на Бузлуджа с червените боклуци...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм