Андролова II: Около Радев е дебелизъм и оповръщано

Автор:
Понеделник, 10 Декември 2018 07:34
Андролова II: Около Радев е дебелизъм и оповръщано

Радеви се срамуват от БСП и от същия този електорат, който ги избра, казва журналистката

Критичният пост на журналистката Калина Анролова срещу интервюто на Румен Радев по БНТ в петък предизвика бурна и вероятно организирана реакция срещу нея в социалните мрежи. В свой коментар Андролова нарече президента „дърдорещ нещастник”, „слаб политик, лесно манипулируем от неквалифициран персонал и лични обвързаности, тотално некомпетентен в политическите бездни”. Според нея той е по-опасен от другите политици, защото се опитва да гради илюзията, че уж е различен. Откровенията на Андролова повече от 36 часа са обект на остри нападки и обиди срещу нея от фенове на държавния глава. Страницата й във фейсбук буквално е атакувана от несъгласни с нейната оценка.

Ето какво отговори Калина Андролова на словесната война срещу позициите й:

„В момента ми пишат привърженици на президента на лични съобщения. Стилът, думите и обидите са от такова естество, че веднага ти става ясно какво е нивото на интелигентност при тези хора. Благодаря ви, любители на зеления чорап! Картинката, която разкривате за атмосферата около Радев, е тъкмо такава - дебилизъм и оповръщано.”

„Ако това са му избирателите, да иде да се гръмне...”

„Нищо лошо, просто подчертах, че е военен. Уважавам военните, когато са военни. Лекарите, когато са лекари. И художниците, когато са художници. Но, когато стриптизьорка започне да управлява държавата, не е добре...”

„...ама понеже Радев се "бори" с простотията, "мутрите", корупцията и пр. И се учудвам на тези поддръжници... те от гетата ли са извадени да спамят в полза на президента: Да умреш от срам.”

„...президентът някакъв борец срещу ГЕРБ ли е, не разбрах, ще сваля Борисов ли? Това ли го героизира толкова, че всеки, който докосне свещената му особа, се наклеветява за гербер...”

„Самият Радев не знае кой е, Иво му казва едно, жена му – друго, съветничките му - трето. Затова е разнопосочен и неясен, ту тук, ту там. Неподготвен.”

„...Жена му на Радев не просто присъства. Тя задава смисъла на президенстването му. Както и да е. Говорим за нея, защото е важно КОЕ формира становищата и посоките му. Няма по-объркан политик от Радев. А какво иска да направи ли? Иска да е силен, но не става.”

„...никога не съм била лява журналистка. Посочете ми една статия, в която пиша за леви концепции. Няма такова нещо. И второ, Радев не изразява левите нагласи, мисля, че електоратът на БСП беше непочтено излъган. Не обясняваше ли съпругата на Радев, че е от десните. И че в никакъв случай победата му на изборите не се дължи на БСП:" а на целокупния български народ. Вие никога ли не сте чувствали, че Радеви се срамуват от БСП и от същия този електорат, който ги избра..?! Това е видима тяхна линия .... пролича дори в кабинета, който беше подреден от тях.”

#Интересът към коментарите на Калина Андролова за държавния глава е предизвикан от факта, че тя заедно с журналиста русофил Петър Волгин бе част от екипа на a-specto, който моделира образа на Румен Радев и водеше предизборната му кампания. Член на a-specto бе и Иво Христов, който сега оглавява кабинета на президента и се спряга като един от виновниците за гафовете на първия мъж в държавата.
Калина Андролова беше безпощадно откровена и след калпавия опит за пиар на семейство Радеви с деца сираци в двора на резиденция „Бояна”. Тогава Радев се появи по потник и с боси крака.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • WC

  А около теб-сРатев, всичко е осрано!

 • Red

  Пълни простории,характерни за нашите ширини,в който живеем от време оно... Все пак,който и да му е помагал на президента при изборите го избра ПРЯКО народа,а дали е прост,неграмотен и "стадо",както го охарактеризира ДЕ_журналистката повтарям за нея,специално:ИЗБРА го НАРОДА!!!

 • читател

  Радева унищожи Радев с това интервю, но падението беше започнало отдавна. На Радева някой трябва да й забрани да говори в публичното пространство. Защото е унизително да виждаме КОЙ всъщност е в президенството. Досега не сме имали чак такава излагация.

 • читател

  "Циганите ме учеха на кючек, но една циганка ми каза: Не ставаш за тая работа!"

 • читател

  "Крадат ми мъжа"??? Казана по повод на вниманието на избирателите към Радев? Говорите за президента, значи. Ами това е президента – това е неговия избор, интелект, подготовка... Дъното на всички дъна! Вие наясно ли сте какво се случва в президентството ни? Стратегията на президента при посещения в чужбина се изчерпва с това Деса да обикаля с приятелките си, апропо, съветнички на президента, по магазините:)) Ето, това е президенството ни в момента!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм