Мараджиев се срещна с Димитър Иванов навръх 12-ия юбилей на ГЕРБ

Автор:
Вторник, 04 Декември 2018 10:25
Мараджиев се срещна с Димитър Иванов навръх 12-ия юбилей на ГЕРБ

Навръх 12-тата годишнина от основаването на ГЕРБ, на 3-ти декември, координаторът на партията в Пловдив област Георги Мараджиев се срещна с кмета на община „Марица“ Димитър Иванов.

„Визитата е емблематична, защото днес се отбелязват 12 години от създаването на ГЕРБ, един от основателите на партията Гергана Трендафилова е председател на Общински съвет „Марица“ , а Вие два пъти печелите изборите в коалиция с ГЕРБ.“, подчерта Мараджиев.

Иванов от своя страна бе категоричен, че ще направи всичко възможно местната коалиция от ГЕРБ и Обединени земеделци да стане първа политическа сила на вота за Европейски парламент през май.

„Трябва с цената на всичко да оправдаем доверието на хората, които са гласували за нас.“, обяви Димитър Иванов.

Той припомни че това, което ръководството на община „Марица“ е успяло да постигне през двата му мандата като кмет, никой друг преди това не го е сторил.

„Когато поех общината, имаше едва 3 км асфалтирани улици. През 2019 г. ще имаме положен асфалт на 20 км пътни отсечки на територията на селищната система.“, изтъкна кметът на община „Марица“.

„Вашият и моят работен ден не започват в 8 часа и не свършват в 20 часа. Това е така, защото и зад двама ни са застанали хора, които са ни подкрепили, и на които искаме да покажем видими резултати.“, добави Георги Мараджиев, който е и кмет на община Стамболийски.

И той, и Димитър Иванов се обединиха около мнението, че на местните избори е важно да се избират водачи, защото те ще спечелят хората с неуморната си работа в името на жителите на общината.

„Нашият шанс е добрата коалиционна политика с добри лидери.“, категоричен бе координаторът на ГЕРБ Пловдив област Георги Мараджиев.

На срещата присъстваше и председателят на Общински съвет „Марица“ Гергана Трендафилова, която посрещна лидера си с торта по случай 12 години от основаването на ГЕРБ.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • Григорова

    Тези недоразумения приличат ли ви на лидери? Вижте в община Брезово какви ценни кадри се назначават в Общинска администрация. Кадърни, подготвени, речовити, абе всенародни любимци.

  • от строево

    Много са готяни, бря.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм