Започва работа по пътната инфраструктура в Източен

Автор:
Понеделник, 02 Април 2018 15:06
Започва работа по пътната инфраструктура в Източен

Ударно запълване на пътните неравности започва от утре в район „Източен“, съобщи кметът Николай Чунчуков. Той допълни, че експертите от кметството вече са направили оглед на улиците. При подходящи метеорологични условия работата по запълване на дупките ще стартира от бул. „Санкт Петербург“, продължението на „Богомил“, улиците „Варшава“, „Славянска“, „Ралица“, „Радко Димитриев“, както и във вътрешнокварталните улици. След това ще се работи по ул. „Лотос“ и в квартал „Изгрев“.

Състоянието на пътната инфраструктура в „Източен“ след зимния сезон като цяло е добро, защото политиката ни е да преасфалтираме, заяви Николай Чунчуков. Той призова гражданите да подават в администрацията сигнали за дупки по улиците. „Ще можем да реагираме в рамките на няколко дни след получаване на информация от жителите“, подчерта кметът на район „Източен“.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • гражданин

    Миналата година преасфалтираха "Радко Димитриев" около № 37/47 и след зимата отново зейнаха старите дупки. Е, по-малки , но дупки. Да не говорим за местата на бившите гаражи. Градинките , ако това може да се нарече градинка . Детската площадка и пейките до паметника на ген. Радко Димитриев също искат внимание . Кв. Гладно поле се нуждае от малко повечко грижи .

  • повече контрол

    Чистотата в квартала е на много ниско ниво . Ромките по чистотата само се разхождат влачейки метлите и найлоновите чували или седят на пейките и си пият кафето .

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм